• Les Petxines 2019, en memòria de Xavi Zaragoza

  21 maig, 2019

  La junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes ha acordat per unanimitat dedicar les Petxines de la Informació 2019 al company Xavi Zaragoza, col·legiat que ens va deixar fa uns dies a l’edat de 34 anys. 

  És per aquest motiu que us convidem a tots i totes a assistir a un acte que, com sempre però aquest any amb més motiu, vol ser una reunió entre col·legues, un punt de trobada d’amics, la gran festa dels periodistes tarragonins. El Xavi no se les perdia mai, les Petxines. I aquest any també el volem tenir ben present.

  Recordeu que les #petxines2019 tindran lloc el 20 de juny, a les 20h, al Teatret del Serrallo. L’equipament del barri mariner serà, per segon any consecutiu, l'escenari de luxe per on desfilaran els guanyadors de la Petxina Oberta, Petxina Tancada, Petxina Km. 0 i Petxina Daurada.

  Hem ampliat fins aquest divendres, 24 de maig, el termini perquè ens feu arribar les vostres propostes per decidir els finalistes. Podeu enviar els vostres candidats i motius –màxim tres per categoria- a secretaria-tarragona@periodistes.cat.

  - Petxina Oberta: distingeix la font informativa que ha atès amb rigor, diligència i efectivitat els requeriments dels periodistes

  - Petxina Tancada: distingeix la font informativa que, pel seu hermetisme i poca accessibilitat, ha dificultat la feina dels mitjans de comunicació.

  - Petxina Km. 0: distingeix el producte periodístic de proximitat cuinat a foc lent, de manera professional i amb vocació de servei al territori.

  - Petxina Daurada: distingeix un periodista vinculat al territori en senyal de reconeixement a la seva trajectòria professional.

  Els guanyadors es triaran el dia de la festa d’entre els tres candidats de cada categoria que rebin més vots durant la fase de preselecció, excepte el premiat amb la Petxina Daurada, que decideix la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes.

  Premis:
  Premis Petxines de la Informació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.