• Les Petxines es lliuren aquest vespre

  12 juny, 2024

  Els guanyadors de les Petxines de la Informació es donaran a conèixer aquest dijous, 13 de juny, una vegada es faci públic el resultat de la votació dels col·legiats i col·legiades, que tindrà lloc el mateix dia de la festa, que començarà a les 20h al Teatret del Serrallo (Moll de Pescadors, Tarragona).

  Els finalistes són:

  Petxina Oberta: distingeix la font informativa que ha atès amb rigor, diligència i efectivitat els requeriments dels periodistes.

  • Unió de Pagesos i Revolta Pagesa: Per dur a terme una comunicació proactiva i transversal, atenent als mitjans de comunicació “a les verdes i a les madures”
  • Universitat Rovira i Virgili: Per la tasca del seu gabinet de comunicació per fer arribar als mitjans de comunicació, i a la ciutadania, el coneixement que genera la universitat.
  • Fira del Circ de Catalunya Trapezi: Per una estratègia comunicativa que ha contribuït a fer del Trapezi un certamen de primer nivell

  Petxina Tancada: distingeix la font informativa que, pel seu hermetisme i poca accessibilitat, ha dificultat la feina dels mitjans de comunicació

  • PortAventura: Per donar la informació amb compta-gotes i impedir l’accés dels mitjans de comunicació a les seves instal·lacions el dia de l’accident a l’atracció Tomahawk.
  • Adif: Per perpetuar una dinàmica de comunicació opaca amb els periodistes.
  • Ajuntament de Salou: Per no corregir la seva política de comunicació, demanar als periodistes que qualsevol necessitat d’informació l’enviïn per correu electrònic i no contestar amb celeritat.

  Petxina Km. 0: distingeix el producte periodístic de proximitat, cuinat a foc lent i amb vocació de servei al territori.

  • Ràdio Cambrils: per celebrar cinc anys del seu retorn a les ones amb programació pròpia de proximitat i amb una aposta pels pòdcast km0 (des de la seva reobertura una trentena)
  • Diades castelleres TAC12: per les retransmissions amb periodistes especialitzats i desplegaments tècnic dignes de grans cadenes.
  • Diari Més: pel redisseny i renovació de continguts i els 20 anys de trajectòria d’aquest diari gratuït.

  Petxines i rifa

  Les Petxines també són la festa anual dels i les periodistes del Camp de Tarragona, un moment de trobar-se i compartir tot fent un pica-pica a peu dret i prenent una cervesa o un refresc, gràcies a la col·laboració de Coca-Cola i Damm.

  A més, com ja és tradicional, se celebrarà una rifa entre tots els col·legiats i col·legiades que participin en la votació, en què se sortejaran productes culturals, gastronòmics i d’oci.

  Enguany, agraïm la col·laboració de PortAventura, Sala Zero, Editorial Barcino, Fundació Carulla, Festival Internacional de Música de Cambrils, Ajuntament de Cambrils, Nàutic Parc Costa Daurada, Tuna Tour, Parc Samà, Roberto Villareal, Mercats de Tarragona, Pep Moreno, Inside, Bra, Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, Aquum, DOP Siurana, Mas Miró, Repsol, Borges, Fundació Catalunya la Pedrera i Parc Central.

  L’Ajuntament de Tarragona i el Port de Tarragona donen suport a aquest esdeveniment.

  Premis:
  Premis Petxines de la Informació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.