• Lliurament dels VII Premis Gabinets de Comunicació

  26 octubre, 2015
  Demà divendres, 30 d'octubre, es farà a Igualada el lliurament de la VII edició dels Premis Gabinets de Comunicació que cada any atorga el Col·legi. L'acte començarà amb una taula rodona analitzant els beneficis de la comunicació corporativa.

  L'entrega dels Premis anirà a càrrec de la degana del Col·legi de Periodistes, Neus Bonet, acompanyada dels representants de la Unió Empresarial d'Igualada, amb els que fa poc es va signar un conveni de col·laboració, ASISA que patrocina els premis com asseguradora mèdica dels col·legiats, i l'alcalde d'Igualada, Marc Castells.

  L'acte es farà al Viver del Rec, un dels llocs més de moda d'Igualada, el divendres 30 d'octubre a les 19:00 hores, i comptarà amb una taula rodona prèvia al lliurament on s'exposaran els beneficis de la comunicació per a les empreses. La taula, que serà moderada per Toni Rodriguez, president exeutiu d'InterMèdia Gabinet de Comunicació, comptarà amb la participació de Joan Domènech, president de Fira d'Igualada, Ramon Enrich, cofundador de Recstores, Xavier Berneda, conseller delegat de Bern2Run Holding, i Josep Ignasi Reixach, director general de Punto Blanco.

  Recordem que el jurat del Grup de Treball del Col·legi de Periodistes va anunciar fa uns dies els guanyadors de la VII edició dels Premis Gabinets de Comunicació que s’atorguen amb una periodicitat anual.

  Pel que fa al Millor Pla de Comunicació el jurat ha decidit atorgar-lo a la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya per la campanya “Tu formes part de la solució”. El jurat ha valorat la finalitat del projecte que lluita per una societat amb menys desigualtats i ha destacat la claredat del missatge i la imatge gràfica moderna i coherent. També valora l’esforç realitzat per una entitat d’aquestes característiques i el cost zero que ha tingut la campanya gràcies a la bona col·laboració amb administracions i mitjans.

  La Millor Estratègia de Comunicació Interna ha estat per l’agència “CatPress, serveis de comunicació” i el seu pla “Com combatre la síndrome “Me n’assabento abans al forn que a la feina” per a la Fundació l’ Hospital Sant Bernabé de Berga. En aquest cas el jurat ha valorat la resposta que es dóna a les peticions dels 300 treballadors de l’Hospital per a una millor comunicació mitjançant eines de comunicació digitals com una intranet o bé activitats comunitàries.

  Finalment també s’ha anunciat el premi al Millor Portaveu (2014) que s’ha atorgat a Belén Giménez, responsable de comunicació de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona. El jurat ha destacat la seva professionalitat i l’excel·lent tasca de comunicació i difusió de les seves campanyes de recollida d’aliments per a la lluita contra la fam, la pobresa i l’exclusió social. Cal recordar que aquest guardó, que es lliura per segona vegada, el trien els col·legiats i col·legiades d’una llista de candidats.

  L’objectiu d’aquests guardons és reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector privat i públic per donar accés a una informació veraç i útil. Els premis es convoquen i s'atorguen cada any tenint com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel grup de treball dels Gabinets de comunicació.  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.