• Neix el Club Mèdia, un fòrum de diàleg entre periodistes i personatges públics

  25 maig, 2021

  La Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Societat El Círcol de Reus han arribat a un acord per a la creació del Club Mèdia, un fòrum off the record que, a partir del mes de juny, aplegarà periodistes i personatges públics per tractar temes d’interès comú.

  La finalitat del nou club és ajudar els professionals de la comunicació a generar coneixement, obrir vies de diàleg sobres aspectes d’actualitat i reflexionar sobre qüestions de present i futur que marquen l’agenda mediàtica.

  En aquest sentit, els assistents plantejaran preguntes, demanaran informació o debatran amb el personatge convidat en temes que li són propis, intentant establir sempre un clima de diàleg i de respecte mutu sota la batuta d’un moderador designat per a l’ocasió.

  Quan el calendari així ho permeti, les trobades off the record tindran lloc al vespre de l’últim dijous de cada mes a les instal·lacions del Círcol, i hi podran accedir periodistes dels mitjans de les comarques meridionals i corresponsals de mitjans de fora de la demarcació. Podrà assistir-hi també la presidenta del Círcol o la persona que la representi.

  La primera sessió es programarà el 17 de juny, tenint en compte que l’últim dijous del mes és festiu amb motiu de Sant Joan.

  3 Comentaris

  1. (no verificat)
   Es suposa que serem citats o comunciats amb antel·lació suficient per e-mail...
  2. (no verificat)
   Molt bona iniciativa.
  3. (no verificat)
   Seria convenient que s´ens convoqueixi amb antelació als actes per tal de poder planificar la nostra participació. Salutacions

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.