• No et perdis la primera Nit de la Comunicació a l’Ebre!!!

  17 gener, 2020

  La Demarcació Terres de l’Ebre del CPC hem organitzat per al pròxim divendres, 24 de gener, la Nit de la Comunicació 2020. Hi estan convidats tots els periodistes i comunicadors del territori. Serà un punt de trobada entre professionals de la comunicació que aprofitarem per a reconèixer els nostres periodistes més grans, ja jubilats, i els nous col·legiats. No t’ho pots perdre!

  L’acte consistirà en un sopar en un dels restaurants de la zona, el de l’Hotel Corona de Tortosa. La festa començarà a les 21 hores. Després del sopar, un menú exquisit que tan sols té un preu de 25 euros, hi haurà els parlaments i els reconeixements. Els parlaments aniran a càrrec del nostre president Josep Baubí i d’un convidat d’excepció el degà del CPC, Joan Maria Morros, que ha acceptat la nostra invitació a l’acte i ens ha volgut acompanyar. Un bon moment per conèixer el  nostre degà. Pel que fa als homenatjats, enguany en són un grapat, 11, més Vídeo Ascó Televisió perquè celebren els seus 35 anys. Esperem no haver-nos-en deixat a cap! Als nous col·legiats i precol·legiats, un total de 13, també els tindrem en compte. També podreu aprofitar, si encara no ho heu fet, per a fer les vostres votacions Micro Obert, Micro Tancat. I com volem acabar amb un bon regust de boca, tindrem un dj, que ens han dit que és boníssim, el nostre company, el periodista Víctor Sorribes, a qui li agrada el món de la música i ens ha volgut acompanyar aquesta nit per a fer-nos ballar fins que ens cansem!

  Què trobeu, un animeu? Doncs només cal que ens escrigueu a ebre@periodistes.cat i ens digueu quants en voleu vindre i així us podrem reservar un lloc. Teniu de temps fins al dilluns 20 de gener. I ja sabeu... a més serem, més xalarem!!!!


  Data: Divendres 24 de gener
  Hora: 21:00 h
  Lloc: Hotel Corona de Tortosa

  Per a reservar el teu menú (25 €): ebre@periodistes.cat
   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.