• "Premsa a les escoles" arriba a una desena de centres de Tarragona

  6 març, 2019

  Un total de 10 instituts del Camp de Tarragona participen a partir de demà en la desena edició de “Premsa a les Escoles”, programa que ofereix xerrades sobre periodisme a centres de secundària de Catalunya i l'objectiu de la qual és enguany explicar als alumnes d'ESO i batxillerat  la funció social dels mitjans de comunicació, tot facilitant-los eines per combatre la desinformació i detectar les "Fake News".

  Aquest mes de març comença la desena edició del programa “La Premsa a les Escoles”, que arribarà a més de 3.600 alumnes d’ensenyament secundari d’un total de 75 centres de tot Catalunya, amb un repartiment proporcional arreu del territori.  Així, al Camp de Tarragona hi participen 10 centres i se’n beneficiaran prop de 450 alumnes. Les escoles són l’INS Joan Amigó de L’Espluga de Francolí (7 de març), l’INS Mare de Déu de la Serra de Montblanc (12 de març), l’INS Roda de Berà (14 de març), l’INS Joan Segura de Santa Coloma de Queralt (14 de març), l’INS Roseta Mauri de Reus (14 de març), l’INS Ernest Lluch de Cunit (15 de març), l’INS Martí Franquès de Tarragona (15 de març), l’INS Marta Mata de Salou (15 de març), l’INS Baix Camp (15 de març) i l’INS Tarragona (26 de març).

  Durant més de quatre setmanes, diferents col·legiats/des de cada  demarcació es desplaçaran a cadascun dels centres escolars que han sol·licitat participar en el programa. Aquests periodistes que participen en el projecte tenen una àmplia trajectòria professional en els principals mitjans de comunicació del país, que els hi permet explicar en primera persona la seva experiència i el seu coneixement sobre l’ofici, transmetre la funció social i la importància que tenen els mitjans de comunicació avui dia. Es fan servir exemples i casos pràctics amb diferents materials en tot tipus de suport, audiovisual, premsa i digital.

  La iniciativa està impulsada conjuntament pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i “la Caixa” a través d’EduCaixa.

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.