• Roger Torrent entra de ple en el joc de l'Off the Record

  29 maig, 2018

  El president del Parlament va conversar amb total sinceritat amb els periodistes que van assistir a l'activitat organitzada per la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes

  Roger Torrent, en l'Off the Record a Girona.
  25 maig, 2018
  Autor:
  Anna Estartús

  El president del Parlament de CatalunyaRoger Torrent, va ser el protagonista del darerr "Off the Record" organitzat per la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Va ser el divendres 25 de maig, en un cafè-berenar que va tenir lloc a la mateixa seu del Col·legi.

  Torrent va compartir taula i conversa amb tretze periodistes, que van formular-li tantes preguntes com van voler i a les quals el polític de Sarrià de Ter va respondre amb absoluta sinceritat, entrant de ple en el joc de l'Off the Record plantejat pel Col·legi de Periodistes. Van ser quasi dues hores d'un diàleg intens i interessantíssim centrat en el procés i en la situació política de Catalunya. 

  Els "Off the record" són àpats als quals es convida un personatge d'interès per tal que conversi amb total llibertat i franquesa amb els periodistes assistents, amb el compromís que tot allò que es digui durant aquesta activitat no serà fet públic per cap mitjà. El nombre de comensals es limita sempre a una quinzena de persones, perquè es vol potenciar la proximitat i la interactuació de tots els participants. Els col·legiats tenen sempre preferència a l'hora d'inscriure's als "Off the record", i només en cas que quedin places lliures hi poden accedir periodistes que no estiguin col·legiats. 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.