• Si ets periodista autònom, o vols fer-te'n, això t'interessa molt!

  14 setembre, 2022

  Si ets autònom o vols fer el pas, vine a la presentació de la nova guia fiscal i laboral que ha editat el Col·legi de Periodistes de Catalunya amb la col·laboració de l'assessor Jordi Masvidal. L'acte se celebrarà de manera presencial i online el 28 de setembre, de 10 h a 12 h, a la seu de Barcelona del Col·legi. Inscripció obligatòria. Gratuït per a col·legiats/des amb esmorzar inclòs. 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha editat una guia pràctica que pretén respondre a la majoria d’aquestes qüestions.

  T’estàs plantejant donar-te d’alta com autònom? Tens dubtes sobre les teves obligacions fiscals com a freelance? Hi ha moltes preguntes recurrents que els periodistes que exerceixen per compte propi es fan habitualment sobre temes fiscals, laborals i comptables.

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha editat una guia pràctica que pretén respondre a la majoria d’aquestes qüestions. El document ha estat redactat per Jordi Masvidal, assessor fiscal, director d'AFISEC Serveis Empresarials, S.L. i màster tributari del Col·legi d’Economistes. L'objectiu de la guia és facilitar-vos el compliment de les vostres obligacions legals. 

  La presentació oficial de la guia tindrà lloc el pròxim dimecres 28 de setembre, de 10 h a 12 h, a la seu de Barcelona del Col·legi (Rambla Catalunya 10, principal). Els col·legiats i col·legiades que hi assisteixin rebran un exemplar físic de la guia i la possibilitat de debratre i resoldre dubtes fiscals i laborals amb l'assessor Jordi Masvidal. L'acte també es podrà seguir online a través de Zoom


  Inscripcions

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.