• Tomàs Alcoverro, protagonista del proper "Off the record" a Girona

  3 maig, 2021

  El veterà periodista, un dels corresponsals amb més experiència a l'Orient Mitjà, respondrà sense censura a les preguntes que se li facin

  Tomàs Alcoverro, el febrer passat.
  Tomàs Alcoverro, el febrer passat.
  17 febrer, 2021
  Autor:
  Guillem Urbà

  Aprofitant que el periodista Tomàs Alcoverro serà aquest dijous, 6 de maig, Girona per presentar Tot està per dir, el seu darrer llibre (tens la invitació adjunta), des de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes hem organitzat un "Off the record" amb ell. Serà a 2/4 de 5 de la tarda, a la nostra seu, en un acte que seguirà tots els protocols sanitaris. 

  El corresponsal a l'Orient Mitjà per excel·lència


  Tomàs Alcoverro (Barcelona, 1940) és el periodista occidental que més temps porta com a corresponsal a l'Orient Mitjà, des d'on ha estat observador de quasi tots els esdeveniments que han marcat la seva turbulenta història. Va viure l'enterrament de Nàsser, el retorn de Khomeini, els quibuts israelians de 1967 i la gran explosió al port de Beirut del passat agost. Però també va editar articles de Josep Pla, va viure el París del 1968 i va volar amb Tarradellas en l'avioneta que el va tornar de l'exili.  

  Tot està per dir (Pòrtic) és un llibre entrevista que repassa, de la mà del reporter Plàcid Garcia-Planas, les més de cinc dècades d'Alcoverro com a corresponsal de La Vanguardia a França, Grècia i, sobretot, al Líban. 

  El compromís dels "Off the record" 

  Els "Off the record" són trobades a les quals es convida un personatge d'interès per tal que conversi amb total llibertat i franquesa amb els periodistes assistents, amb el compromís que tot allò que es digui durant aquesta activitat no serà fet públic per cap mitjà. El nombre de participants es limita sempre a una dotzena de persones, perquè es vol potenciar la proximitat i la interactuació de tots els participants. Els col·legiats tenen sempre preferència a l'hora d'inscriure's als "Off the record", i només en cas que quedin places lliures hi poden accedir periodistes que no estiguin col·legiats. 

  Si vols assistir a la trobada amb Alcoverro, envia’ns un correu a secretariagirona@periodistes.cat indicant-nos:

  • el teu nom complet
  • el teu número de col·legiació (en cas que siguis col·legiat) o el mitjà per al qual treballes (en cas que no siguis col·legiat)
  • el teu correu electrònic i telèfon de contacte

  Les inscripcions han de ser personals (no es pot reservar lloc per a algú altre).
  Les places són limitades i s'adjudicaran per ORDRE D'INSCRIPCIÓ, amb preferència per als periodistes col·legiats
  De seguida que puguem t’indicarem si tens plaça.
   
  La data límit per apuntar-t'hi és el dimecres 5, a la 1 del migdia.
   

   

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.