• Un cartell de luxe commemora els 15 anys de l'Experiència de Periodista

  26 abril, 2024

  Els periodistes Olga Viza, Albert Om, Ana Polo i Samuel Aranda participaran del 9 al 30 de maig a la quinzena edició del cicle de conferències Experiència de Periodista, que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent.

  Un cartell de luxe per commemorar el 15è aniversari de l'Experiència de Periodista
  Autor:
  LC

  El cicle mantindrà el format de conversa informal engegat l’any passat. De nou, les xerrades es faran a la Sala Zero de Tarragona (C. Sant Magí, 12) els dijous a les 20 hores, en un horari afterwork que pretén ser punt de trobada de periodistes, estudiants de Periodisme i públic en general.

  Degut a la bona acollida de l’any passat, el Col·legi tornarà a obsequiar amb un tiquet per a un refresc o una cervesa als col·legiats i col·legiades que assisteixin a la cita dels dijous.

  La veterana periodista Olga Viza inaugurarà el cicle el 9 de maig; el següent dijous, 16 de maig, serà el torn de l’Albert Om, conegut presentador de ràdio i televisió; el 23 de maig hi participarà la periodista i humorista Ana Polo; i el punt i final del cicle el posarà, el 30 de maig, el fotoperiodista Samuel Aranda.

  L’objectiu del cicle de conferències és que reconeguts periodistes ens acostin la seva trajectòria i ens aportin la seva visió sobre un sector en constant transformació, com és el del periodisme i la comunicació. Com és habitual, després de la conversa s’obrirà un torn de preguntes perquè les persones que hi assisteixin de públic puguin dir la seva.

  El cicle Experiència de Periodista es du a terme des de l’any 2009 i només es va haver d’interrompre el 2021 a causa de la pandèmia. Ha comptat amb la participació de Xavier Graset, Josep Capella, Ferran Espasa, Josep M. Martí, Pilar Aymerich, Joan Salvat, Milagros Pérez Oliva, Jordi Basté, Pepe Baeza, Josep Cuní, Rosa M. Calaf, Xevi Xirgu, Llibert Teixidó, Màrius Serra, Carles Capdevila, Rafael López-Monné, Raquel Sans, Antoni Coll, Ramon Besa, Fàtima Llambrich, Antoni Bassas, Josep Martí Gómez, Sergi Vicente, Cristina Puig, Xavier Aldekoa, Toni Clapés, Ramón Lobo, Joaquín Luna, Yolanda López, Ernesto Ekaizer, Mònica Terribas, Victor Amela, Esther Vera, Joel Mestre, Jordi Borràs, Patrícia Plaja, Jordi Baró, Joan M. Pou, Laura Rosel, Ricard Torquemada, Carlos Enrique Bayo, Emilio Morenatti, Danae Boronat, Anna Surinyach, Txell Feixas, Toni Orensanz, Anna Punsí, Sandra Balsells, Manel Alias, Mayka Navarro, Laura Fa, David Ramos i Gerard Romero.

  Les conferències es duran a terme a les 20.00 hores a la Sala Zero de Tarragona (C. Sant Magí, 12). L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.

  Dijous 9 de maig de 2024. 20h. Sala Zero                                        

  Olga Viza. Periodista amb una dilatada trajectòria, especialment en el camp de la televisió i del periodisme esportiu, amb més de 45 anys d’experiència en espais com Estadio 2 i el Telediario, a TVE, o  Noticias del Mediodía d’Antena 3. Actualment col·labora en el programa d’Antena 3 Y ahora SonsolesCondueix la conversa: Cristina Mallo

  Dijous 16 de maig de 2024. 20h. Sala Zero                                      

  Albert Om. Periodista català. A la televisió ha treballat en programes com Malalts de tele, El club i El convidat, i a la ràdio en programes com L'hora del pati i Islàndia a Rac1. És un dels fundadors del diari Ara, en què col·labora com a articulista. Premi Ondas 2011 i Premi Nacional de Comunicació 2014. Condueix la conversa: Esteve Giralt

  Dijous 23 de maig de 2024. 20h. Sala Zero  

  Ana Polo. Periodista i humorista, que ha treballat a diversos programes de RAC1, Catalunya Ràdio i TVE. Actualment la podeu seguir al pòdcast Oye Polo de Radio Primavera Sound i al late show Santa Paciència. També als monòlegs amb els quals recorre la geografia catalana. Condueix la conversa: Arnau Martínez

  Dijous 30 de maig de 2024. 20h. Sala Zero  

  Samuel Aranda. Artista visual de fotografia i vídeo, amb base a París i Barcelona. Ha treballat a diversos països per a National Geographic, Le Monde, Spiegel o La Vanguardia. Actualment, col·labora amb The New York Times. Ha rebut diferents premis, com ara World Press Photo of the Year 2012. Condueix la conversa: David Oliete.

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.