• Una selecció de l'exposició de fotoperiodisme Camp de Tarragona s’instal·la a Reus

  13 setembre, 2021

  El Centre de Lectura de Reus exhibeix fins el 28 de setembre una selecció de les fotografies que formen part de l’exposició “Premi de Fotoperiodisme Camp de Tarragona”, en el marc del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer.

  L'exposició es podrà visitar al Centre de Lectura de Reus
  Autor:
  LC

  Un total de 17 de les 48 imatges que formen part de l’exposició es poden visitar al vestíbul del Centre de Lectura (C. Major, 15. Reus), després de l’èxit aconseguit en la seva estada inaugural al Tinglado número 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona, on va ser vista per 1.328 persones.

  La selecció inclou fotografies dels 13 fotoperiodistes participants: Ariadna Escoda, Carles Esporrín, Alícia Fàbregas, Xavi Jurio, Marc Lladó, David Oliete, Alba Rodríguez, Roger Segura, Josep Lluís Sellart, Pere Toda, Núria Torres, Àngel Ullate i Tjerk Van Der Meulen.

  Així mateix, hi ha representats els diferents àmbits temàtics de l’exposició, com la riuada que va desdibuixar l’Espluga de Francolí, la terrabastada del temporal Glòria, l’eixordadora explosió a Iqoxe o la sotragada de la irrupció del coronavirus i l’adaptació a la nova normalitat, entre d’altres.

  Totes les fotografies es van presentar a la primera convocatòria de la categoria Fotoperiodisme Camp de Tarragona, en el marc de la XXXIII edició (2020) del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, organitzat per l’Ajuntament de Torredembarra i la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració del Port de Tarragona

  La imatge guanyadora d’aquesta primera edició, produïda pel Port de Tarragona, va ser “Explosió” de David Oliete i les finalistes, “Soledat”, d’Alba Rodríguez i “Pont”, de Núria Torres.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.