• Una vintena de mitjans retransmet l’únic debat electoral a les Terres de l'Ebre promogut pel Col·legi

  3 febrer, 2021

  El debat coordinat per la Demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya en què es van poder veure la major part dels candidats ebrencs que es presenten a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer, s’ha emès fins al moment per 18 mitjans de comunicació del territori

  El debat, l'únic que s'ha realitzat al territori, es va gravar ahir gràcies a la infraestructura muntada al Teatre Auditori de Tortosa per les dos televisions territorials, Canal Terres de l’Ebre i Canal 21, i al personal humà de les dos emissores i del CPC a l’Ebre. El president del Col·legi a l’Ebre, Josep Baubí, ha volgut destacar que “amb aquest debat hem volgut complir amb una de les principals funcions del periodisme com és estar al servei de la societat i facilitar el seu dret a la informació. A més, des del Col·legi estem molts satisfets perquè ha estat un treball conjunt de bona part dels mitjans del nostre territori”.

  En el debat van participar tots els candidats dels partits que van acceptar la invitació, tan  amb representació al Parlament com dels partits significatius que dicta la Junta Electoral. Els 7 candidats, Júlia Urgell de la CUP, Jordi Jordan d’En Comú Podem, Lluís Salvadó d’ERC, Mònica Sales de Junts, Carles Luz del PDeCAT, Joaquim Paladella del PSC i l’únic candidat de fora del territori, Francisco Domínguez de Ciutadans, van protagonitzar un debat molt correcte i cordial. Entre els temes en què es van haver de mullar els polítics s’hi trobava el despoblament, el desdoblament de l’eix de l’Ebre, la prohibició dels correbous, la fragilitat del delta, els transvasament o el monument de la batalla de l’Ebre de Tortosa, entre moltes altres qüestions que es van posar damunt la taula sense oblidar el principal tema d’actualitat, la pandèmia.

  Els mitjans pels quals s’ha pogut veure o escoltar l’únic debat amb candidats ebrencs i provincials són Canal Terres de l’Ebre, Canal 21 Ebre, Ràdio Ebre-Cadena Ser, Ràdio Tortosa, Amposta Ràdio, Ràdio Móra d'Ebre-Cadena SER, La Plana Ràdio, Ràdio Delta, La Cala Ràdio, Ràdio Joventut de Masdenverge, Ràdio Móra la Nova, Enveja Ràdio, Ràdio Ulldecona, el setmanari Ebre, Diari de Tarragona, Ebredigital, Ràdio Flix i Aguaita.

  • Debat a les Terres de l'Ebre pel 14F
  • Debat a les Terres de l'Ebre pel 14F
  • Debat a les Terres de l'Ebre pel 14F
  • Debat a les Terres de l'Ebre pel 14F
   Foto:
   Rosa Garcia

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.