Ocupació


 • Una de les principals línies de treball del Col·legi de Periodistes és la lluita contra l’atur i la precarització de la feina dels periodistes. Actualment preparem, en col·laboració amb el Servei Català d’Ocupació, un Pla Estratègic de formació i ocupació per als periodistes que representa un reforçament de les iniciatives que el Col·legi ha posat en marxa durant els darrers mesos: la Borsa de Treball, el Centre de Formació i Desenvolupament i el Servei d’Orientació Professional.

  No dubteu en fer-nos arribar els vostres suggeriments a través del formulari de contacte per a seguir millorant el nostres serveis.

  A més a més, aquí podeu trobar alguns enllaços d'interès a l'hora de cercar feina:

  Aquesta pàgina de la Diputació de Barcelona recull convocatòries d’oposicions i borses de treball de tota l’administració pública a Catalunya. Permet la subscripció personalitzada.

  Xarxa de tots els serveis i tràmits de l’Administració de l’Estat. Amb una pàgina específica per a la recerca de feina. Us podeu subscriure a la llista de distribució OFER-TRABEC per a rebre al vostre correu electrònic les ofertes de feina tant de l’Administració com del món acadèmic.

  El portal de la Generalitat de Catalunya recull en aquesta pàgina l’oferta pública de feina de l’Administració autonòmica, així com temaris i d’altres informacions d’interès.

  Si vols conèixer altres recursos per tirar endavant el teu projecte, consulta la selecció elaborada pel Centre de Documentació Montserat Roig tant a la plataforma Netvibes com a Delicious.