Borsa de treball


 • El Col·legi de Periodistes t’ofereix una borsa de treball especialitzada on podràs trobar ofertes adequades a la teva formació i experiència. Treballem per convertir-nos en la referència dels mitjans i les empreses de comunicació a l’hora de fer selecció de personal.

  No dubteu en fer-nos arribar els vostres suggeriments a través del formulari de contacte per a seguir millorant el nostres serveis.

  Us agrairem que ens ajudeu a lluitar contra la precarietat laboral dins de l'àmbit periodístic, fent-nos arribar els vostres comentaris si després d'una entrevista de selecció considereu que les condicions d'alguna de les ofertes no s'ajusten al que a priori s'oferia a l'oferta a la qual us heu inscrit.

  Recordem també que aquest és un servei exclusiu per a col·legiats/des i que la seva reproducció (xarxes socials, plataformes web, etc...) està prohibida i pot comportar sancions als qui ho facin. 

 • Col·legiats

  La primera vegada que accediu a la Borsa caldrà que ompliu les vostres dades personals i professionals que voleu que apareguin al vostre currículum.

  Manual per a col·legiats

  Empreses

  Per accedir a aquest nou servei caldrà que us registreu el primer cop, omplint un formulari. Per a posteriors connexions, només us caldrà identificar-vos amb el vostre codi i contrasenya facilitats.

  Manual per empreses

 • A continuació pots trobar les ofertes laboral publicades actualment:
  DataFeinaLloc
  17/05/2022COORDINADOR GABINET DEGANATBarcelona
  16/05/2022Director/a de comunicacióManresa
  12/05/2022PERIODISTATortosa
  04/05/2022REDACTOR JÚNIORBarcelona
  04/05/2022Periodistes i comunicadors audiovisualsTarragona
  29/04/2022CONTENT CREATORBarcelona
  28/04/2022TÈCNIC/ A DE COMUNICACIÓBarcelona
  06/04/2022Practitioner ComunicacióBarcelona (seu del Col·legi) o en línia
  22/07/2021Tècnic/a de comunicacióSant Pere de Ribes