Borsa de treball


 • El Col·legi de Periodistes t’ofereix una borsa de treball especialitzada on podràs trobar ofertes adequades a la teva formació i experiència. Treballem per convertir-nos en la referència dels mitjans i les empreses de comunicació a l’hora de fer selecció de personal.

  No dubteu en fer-nos arribar els vostres suggeriments a través del formulari de contacte per a seguir millorant el nostres serveis.

  Us agrairem que ens ajudeu a lluitar contra la precarietat laboral dins de l'àmbit periodístic, fent-nos arribar els vostres comentaris si després d'una entrevista de selecció considereu que les condicions d'alguna de les ofertes no s'ajusten al que a priori s'oferia a l'oferta a la qual us heu inscrit.

  Recordem també que aquest és un servei exclusiu per a col·legiats/des i que la seva reproducció (xarxes socials, plataformes web, etc...) està prohibida i pot comportar sancions als qui ho facin. 

 • Col·legiats

  La primera vegada que accediu a la Borsa caldrà que ompliu les vostres dades personals i professionals que voleu que apareguin al vostre currículum.

  Manual per a col·legiats

  Empreses

  Per accedir a aquest nou servei caldrà que us registreu el primer cop, omplint un formulari. Per a posteriors connexions, només us caldrà identificar-vos amb el vostre codi i contrasenya facilitats.

  Manual per empreses

 • A continuació pots trobar les ofertes laboral publicades actualment:
  DataFeinaLloc
  23/06/2017ANALISTA I REDACTOR/ABarcelona
  19/06/2017PERIODISTA (mitja jornada)Barcelona
  19/06/2017Beca de col·laboració en l'àmbit de comunicació de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local Barcelona
  16/06/2017PERIODISTABarcelona
  16/06/2017PERIODISTACornellà de Llobregat
  15/06/2017PROFESOR/A COLABORADOR (Grado de Periodismo)Barcelona
  15/06/2017 DEPENDENT/A DE QUIOSCBarcelona
  15/06/2017Convocatòria de concurs lliure per a la selecció de personal tècnic en comunicacióTarragona
  14/06/2017EJECUTIVO/A DE CUENTAS-GESTOR/A DE PROYECTOS DE MARKETINGBarcelona
  13/06/2017PERIODISTA-ASSISTANT Barcelona