Borsa de treball


 • El Col·legi de Periodistes t’ofereix una borsa de treball especialitzada on podràs trobar ofertes adequades a la teva formació i experiència. Treballem per convertir-nos en la referència dels mitjans i les empreses de comunicació a l’hora de fer selecció de personal.

  No dubteu en fer-nos arribar els vostres suggeriments a través del formulari de contacte per a seguir millorant el nostres serveis.

  Us agrairem que ens ajudeu a lluitar contra la precarietat laboral dins de l'àmbit periodístic, fent-nos arribar els vostres comentaris si després d'una entrevista de selecció considereu que les condicions d'alguna de les ofertes no s'ajusten al que a priori s'oferia a l'oferta a la qual us heu inscrit.

  Recordem també que aquest és un servei exclusiu per a col·legiats/des i que la seva reproducció (xarxes socials, plataformes web, etc...) està prohibida i pot comportar sancions als qui ho facin. 

 • Col·legiats

  La primera vegada que accediu a la Borsa caldrà que ompliu les vostres dades personals i professionals que voleu que apareguin al vostre currículum.

  Manual per a col·legiats

  Empreses

  Per accedir a aquest nou servei caldrà que us registreu el primer cop, omplint un formulari. Per a posteriors connexions, només us caldrà identificar-vos amb el vostre codi i contrasenya facilitats.

  Manual per empreses

 • A continuació pots trobar les ofertes laboral publicades actualment:
  DataFeinaLloc
  19/04/2018REDACTOR/A-PRESENTADOR/A Rosselló
  19/04/2018REDACTOR/A-PRESENTADOR/A Rosselló
  19/04/2018REDACTOR/A-COMMUNITY MANAGER Reus
  19/04/2018COMMUNITY MANAGER Barcelona
  19/04/2018TÈCNIC/A DE COMUNICACIÓ EXTERNA Madrid
  18/04/2018Borsa de treball de redactor/a multimèdia per cobrir places en règim de substitució temporalBarcelona
  16/04/2018PERIODISTA DIGITAL Barcelona
  16/04/2018REDACTOR/A I COMMUNITY MANAGER Roses i voltants
  16/04/2018REDACTOR/A I COMMUNITY MANAGER Sant Cugat del Vallès
  11/04/2018CAP DE LA UNITAT DE COMUNICACIÓ Calella