Serveis comercials


 • Ser col·legiat et permet gaudir de descomptes en diversos productes d’oci, transport o tecnologia. Consulta aquí tots els nostres acords comercials.

  Aquaroquetes

  El centre esportiu Aquaroquetes t'ofereix gaudir de les seves  instal·lacions per només 38 €/mes amb la matrícula totalment gratuïta. Cal posar-se en contacte amb la recepció del centre i acreditar la condició de membre del Col·legi. *L'acord és extensiu a Aqua Móra d’Ebre. 

  Abacus Cooperativa

  Abacus Cooperativa t'ofereix un 5% de descompte en la compra de llibres en qualsevol dels seus 41 establiments repartits entre Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears. Cal acreditar la condició de col·legiat o precol·legiat amb el carnet acreditatiu vigent o equivalent.

  APPEC

  Els col·legiats i col·legiades podreu adquirir un pack de 5 o 10 revistes a un preu especial, accedir a les revistes digitals per només 1 cèntim i tenir un 50% de descompte en una subscripció en paper. Per gaudir del descompte cal consultar l'enllaç que s'adjunta en la newsletter del 19 de març. 

  ARCE

  L''Asociación de Editores de Revistas Culturales de España t'ofereix un 15% de descompte en la subscripció a les seves publicacions en paper. Cal introduir el codi promocional que s'adjunta en la newsletter del 22/01. 

  ASISA

  Companyia d’assistència sanitària que ofereix tarifes especials per a tots els col·legiats/des. Aquí podeu veure els quadres mèdics de Barcelona, Girona, Tarragona i  Lleida. També podeu consultar el condicionat de l'assegurança en l'assistència de viatges.

  Banc Sabadell

  Aquesta entitat ofereix tota mena de serveis i productes financers en condicions preferencials i avantatjoses per a tots els col·legiats/des.

  Barceló Hotel Group

  Busques un hotel? Barceló Hotels & Resorts t’ofereix un 15% de descompte sobre la millor tarifa disponible publicada a www.barcelo.com. Aquest conjunt d’empreses disposa d’allotjaments a Amèrica, Europa i Àfrica. Podeu veure el codi d’accés en el document adjunt.  

  BCN Clàssics

  L'acord entre el Col·legi de Periodistes i BCN Clàssics permet als col·legiats i col·legiades gaudir de la nova temporada del cicle de concerts de música clàssica amb descomptes exclusius. Els membres del nostre col·lectiu poden adquirir l'abonament de 6 concerts amb un 17% de descompte i el de 4 concerts amb un 15%. El codi promocional està adjunt en el butlletí del 15/01/19.

  Cacheiro Restaurants

  El grup de restauració ofereix a tots els col·legiats i col·legiades un descompte del 10%, en menús de migdia i del 20%, en dinars i sopars a la carta, aplicats a l’import total del tiquet de la taula. Per tal de poder gaudir d’aquests descomptes, caldrà acreditar la pertinença al Col·legi mitjançant el carnet col·legial vigent.

  Caldea i Inúu

  L'espai lúdic d'aigües termals Caldea INÚU ofereix un 20% descompte, en dies feiners de dilluns a divendres, i un 12% en caps de setmana i festius, sobre tots els serveis realitzats en el Centre Termolúdic Caldea i el Centre Wellness INÚU, adquirits a l'àrea de recepció (excepte restauració i botigues). A més, els col·legiats i col·legiades també tenen un descompte a partir del 20% en ofertes especials per a períodes especials, amb confirmació de 48 hores via reserves

  Casa de la Seda

  Casa de la Seda t'ofereix un 20% del preu web en les visites guiades dels dissabtes i les visites teatralitzades i un 10% de descompte en les visites privades per als col·legiats i col·legiades. Cal acreditar la condició de col·legiat/da amb el carnet col·legial vigent. 

  Casa rural Empordà

  La Casa rural Empordà ofereix un 15% de descompte als col·legiats i col·legiades per gaudir de la casa rústica de tres plantes situada al nucli antic de Viladamat (Alt Empordà) a només 5 quilòmetres de l'Escala-Empúries i 7 quilòmetres del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. Caldrà acreditar la pertinença al Col·legi de Periodistes mitjançant el carnet col·legial vigent.

  CATALONIA Hotels & Resorts

  Gaudeix d'un 10% de descompte sobre la millor tarifa disponible de qualsevol dels més de 68 hotels de CATALONIA Hotels & Resorts. Cal acreditar la pertinença al col·lectiu mitjançant el carnet col·legial vigent.

  CCCB

  Els col·legiats i precol·legiats podeu visitar gratuïtament totes les exposicionsque organitza el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) gràcies a un acord entre ambdues institucions. Consulta les pròximes exposicions que s'acolliran en el següent enllaç

  CEPSA

  L'empresa dedicada al subministrament de combustibles i carburants CEPSA permet als col·legiats adquirir la targeta professional Star Direct CEPSA. La targeta ofereix un descompte de 6 cts./l en els carburants de la gamma Star i un de 7,5 cts./l en els carburants de la gamma alta Óptima.

  Centro Odontológico Drs. Miravé

  El Centre Odontológico Drs. Miravé fa més de 70 anys que es dedica a la millora de la salut bucodental. Els col·legiats gaudeixen de tots els avantatges d’una Pòlissa Dental Familiar sense haver de pagar cap tipus de quota. A més a més, disposen de forma gratuïta els següent serveis: visites, revisions, visites d’urgència, RX intrabucals i una tartrectomia higiene dental anual. 

  Cinemes Verdi

  Els col·legiats poden comprar entrades per a les projeccions de dimarts a dijous no festius a un preu especial de 7 euros. Cal acreditar la condició de persona col·legiada presentant el carnet vigent.

   

  Club Natació Barcelona

  El Club Natació Barcelona (CNB) t'ofereix descomptes exclusius per a les tarifes del 2019. Els col·legiats/des i precol·legiats/des que desitgin gaudir d'aquest avantatge han de solicitar-ho de forma expressa i presencial al CNB. És imprescindible acredita-se amb el DNI, el carnet col·legial o qualsevol document identificatiu.

  Costa Brava Hotels & Blauverd Hotels

  Els col·legiats i col·legiades disposen d'un 10 per cent de descompte sobre les tarifes al públics en aquestes cadenes hoteleres; Costa Brava HotelsBlau Verd Hotels, iPetits Grans Hotels. Per activar el descompte, cal trucar al Col·legi de Periodistes (933171920) i us facilitaran la clau promocional que cal incorporar perquè aquest sigui efectiu.

  Cullera de Boix

  Els col·legiats i col·legiades gaudeixen d'un 10% de descompte sobre el total del tiquet en els restaurants Cullera de Boix. L'emblema del grup són els arrossos que sempre se serveixen al punt i acompanyats de productes de temporada. És imprescindible mostrar el carnet de col·legiat. 

   

  DevoluIVA

  El servei digitalitza els tiquets en paper amb un sol clic, automatitzar la generació de factures i confecciona notes de despeses. Els col·legiats i col·legiades podran gaudir d'un 25% de descompte en la contractació del servei DevoluIVA CLIC!

  Diari ARA

  El Diari ARA t'ofereix una subscripció gratuïta de 2 mesos que inclou: accés digital il·limitat en la versió digital, consultar tots els continguts a través de l'aplicació mòbil de l’ARA (iOS i Android), experiències i descomptes exclusius a l’Espai del Subscriptor i descomptes exclusius en diferents tarifes de pagament.

  Eix Estels

  Busques un servei de colònies per aquest estiu? Eix Estels t'ofereix un gran ventall de possibilitats per als teus fills i la teva família. Per poder guadir dels avantatges caldrà acreditar la pertinença a través del carnet col·legial, la targeta de presentació o equivalent.

  Education First

  Education First t'ofereix un 10% de descompte en el preu dels seus cursos. També pots gaudir de beques des de 750 € en cursos de 12 o més setmanes o sessions de guest speakers. Cal presentar el carnet col·legial vigent. Per a més informació. 

  El Temps

  La revista El Temps et regala una subscripció digital gratuïta durant sis mesos. La publicació ofereix tota classe de reflexions sobre l’actualitat política i cultural del territori i de l’àmbit internacional. El codi promocional s'adjunta a la newsletter del 09/04. 

  Escola d'idiomes UVic-UCC

  Beneficia't d’un 10% de descompte en els cursos d’idiomes que ofereix la institució a Vic. Consulta aquí l’oferta de cursos i els horaris del segon semestre del curs 2018-2019.

  Floriach i Devant Associats

  El gabinet psicològic Floriach i Devant Associats t'ofereix un:

  • 10% de descompte en les sessions de psicologia clínica i neuropsicologia.
  • 15% de descompte en els informes de psicologia pericial.
  • 15% de descompte en els informes clínics i/o neuropsicològics.

  Fundació Joan Miró

  Tots els col·legiats/des poden entrar de manera gratuïta al museu de la Fundació Joan Miró presentant el carnet col·legial.

  Fundació Universitària del Bages

  Tens un 10% de descompte en qualsevol dels cursos generals programats pel servei d'idiomes de la FUB. El període de matriculació és del 9 al 31 de juliol i del 3 al 22 de setembre de 2018. 

  Gorbs Edicions

  Els col·legiats poden gaudir d'un 40% de descompte en la compra de qualsevol llibre del catàleg dels segells Luces de Gálibo i GORBS. La col·lecció aplega tot tipus els gèneres i col·leccions de l'editorial: poesia, cinema, narrativa i il·lustrats. Tots estan editats recentment, entre els anys 2010 i 2016, i per tant continuen sent d'actualitat. 

  Gran Teatre del Liceu

  Els col·legiats i col·legiades gaudiu d'un 5% de descompte en les funcions de la temporada 18-19 del Gran Teatre del Liceu. Per gaudir de l'avantatge cal introduir el codi promocional que s'adjunta en la newsletter del 12/03.

  Grup DIR

  Gaudeix de l'experiència DIR en els més de 30 centres esportius per només 49€/mes (IVA inclòs) o 45€/mes (IVA inclòs), si es paga un any per avançat. Els menors de 30 i majors de 60 anys tenen un 15% de descompte addicional. Cal acreditar-se amb el carnet de col·legiat/da vigent. 

  Grup Peralada

  Grup Peralada és una empresa especialitzada en hostaleria, restauració i oci per a empreses i particulars. Els col·legiats poden gaudir d’un 10% de descompte en l’allotjament a l’Hotel Peralada, un 5% sobre els serveis de restauració de la Finca Mas Solers i Castell de Peralada i l’entrada gratuïta als Casinos Catalunya amb un 10% de descompte en els seus restaurants.  

  Innova Ocular - ICO Barcelona

  És una organització mèdica dedicada a la cura de la salut visual des de fa més de 25 anys, donant assistència mèdica a Barcelona en un centre multidisciplinari en continua renovació que busca oferir un servei d'oftalmologia al més alt nivell.

  Instituts Odontològics

  Disposen de 27 centres propis que ofereixen unes condicions preferents, tant per als col·legiats com per als seus familiars. Serveis gratuïts: Higiene Bucal*, 1ª visita, revisions periòdiques, estudi radiogràfic digital. 25% dte. en tractaments d'ortodòncia. 20% dte. en la resta de tractaments. Implant + Corona 990€* 1*(Prèvia prescripció de l'odontòleg) 2*(No acumulable a altres descomptes)

   

  Kursaal

  El Teatre Kursaal ofereix un descompte del 20% del preu original de les entrades als espectacles de la programació estable a les persones col·legiades, precol·legiades i treballadores, que ho demanin expressament en el moment que comprin l’entrada per telèfon o a la taquilles del teatre. Perquè s’apliqui el descompte caldrà que el sol·licitant acrediti que és membre del Col·legi de Periodistes de Catalunya i que presenti el carnet col·legial en el moment de recollir les entrades.

  La Vanguardia

  La Vanguardia t'ofereix una subscripció gratuïta de 3 mesos que inclou: consultar l'edició impresa o en paper, disposar de tots els suplements de La Vanguardia en format digital, llegir tots els articles tancats de la Web de La Vanguardia, 1 Targeta del Club Vanguardia. La renovació es automàtica, però la subscripció es pot cancel·lar en qualsevol moment. 

  LG Electronics

  LG Electronics t'ofereix fins a un 20% de descompte segons el producte a través de la compra en línia a ww.empresaamigalg.com. Cal acreditar la pertinença del Col·legi amb el carnet col·legial vigent. L'enllaç per gaudir del descompte està adjunt a la newsletter del 21 de maig

  MACBA

  Els col·legiats i precol·legiats podeu visitar gratuïtament totes les exposicionsque organitza el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) gràcies a un acord entre ambdues institucions. A més, disposeu d'un 50% de descompte en l'adquisició de totes les modalitats del carnet AMIC. Consulta les pròximes exposicions que s'acolliran en el següent enllaç.

  Main Factory Travels

  Aquesta agència de viatges ofereix un 5% de descompte sobre la tarifa vigent per als col·legiats i col·legiades que mostrin el carnet col·legial al col·lectiu. Adjunt trobareu la presentació dels viatges que fa l'agència. Podreu gaudir d'una experiència a l'Àfrica mitjançant un turisme sostenible i just.

  Mapfre Vida

  Mapfre Vida ofereix assegurances orientades a la protecció familiar, la jubilació, l’estalvi i la inversió. Mitjançant aquest conveni, s’ofereixen condicions especials per a tots els col·legiats/des que estigui interessats en contractar els seus serveis.

  Masia Can Canal

  La Masia Can Canal t'ofereix l'oportunitat de gaudir a un preu especial de dues pernoctacions (en cap de setmana o no) en habitació doble, amb esmorzars i sopars inclosos els dos dies, per 195 €

  Medios

  La llibreria Medios t'ofereix un 5% de descompte en totes les seves publicacions. A més, els membres del nostre col·lectiu poden realitzar tot tipus de comandes amb el punt de recollida al mateix establiment o a la seu de Barcelona del Col·legi. La llibreria està especialitzada en l’àmbit de les Ciències de la Comunicació i és la distribuïdora del fons editorial del Col·legi. 

  Microgestió

  Microgestió Apple Premium Reseller t'ofereix descomptes en la compra de productes de la marca Apple i avantatges exclusius. Cal acreditar la condició de col·legiat/da presentant el carnet col·legial vigent. 

  MUTUAM

  El   GRUP MUTUAM és un conjunt d'entitats prestadores de serveis sanitaris i socials. Té una mutualitat com a capçalera i pertany des de la seva fundació, l'any 1905, al sector denominat de l'economia social. Un equip de treballadores socials t’atendrà i ajudarà a trobar la   milor solució a les situacions relacionades amb l’envelliment i/o la dependència que tu o un familiar teu estigui patint. Veure les activitats socials de la temporada de tardor.

  Nationale-Nederlanden

  Els col·legiats i col·legiades gaudeixen d'un descompte del 30% en l'assegurança LiderPlus Accident i un 20% en Contigo Autónomo. Si estàs interessat en contractar algun dels dos productes, posa't en contacte amb l’agent Maria Àngels Caro Amigó a través del telèfon 670.319.409 o al correu maria.caro@nnespana.com

  Òptica Milent

  Òptica Milent t'ofereix un 30% de descompte en ulleres de vista, ulleres de sol i lents oftàlmiques i un 15% en lents de contacte, líquids i ulleres de protecció als col·legiats i els seus familiars. A més, tots els seus centres t'ofereixen un ampli servei en l’anàlisi i diagnosi visual i diagnosi de la retina. Cal acreditar la pertinença al Col·legi mitjançant el carnet col·legial vigent.

  Òptiques Sanabré

  Òptiques Sanabré ofereix a tots els col·legiats/des i als seus familiars exclusius descomptes i d’altres avantatges a l’hora d’adquirir qualsevol producte a tots els seus establiments.

  Piscines Municipals de Manresa

  Gaudeix d’un descompte especial en apuntar-te al Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa. Si t’abones al club la setmana del 4 de febrer tindràs, a més, la matrícula gratuïta.

  RACC

  El Reial Autonòmic Club de Catalunya (RACC) t'ofereix un 20% de descompte en assistència, assegurança d'automòbil i de llar. A més, els col·legiats i col·legiades tenen avantatges en altres productes del club de l’automòbil més gran d’Espanya.

  Renfe

  La companyia ferroviària té un acord amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya a través del qual s’ofereix un 25 per cent de descompte respecte la tarifa base. Aquest descompte només s'aplicarà al titular del carnet col·legial i comprant el bitllet a les taquilles o a través de la web. El descompte s’aplica als serveis de RENFE de Alta Velocitat-Llarga Distància, Alta Velocitat-Mitjana Distància i Mitjana Distància Convencional, i sempre s’aplicarà sobre el preu de la tarifa base. Queda exclòs, i per tant no està subjecte a descomptes, rodalies Catalunya i trens regionals. Els descomptes no s’afegiran als preus promocionals, com la tarifa Promo o Promo+.

  Reus Deportiu

  Reus Deportiu t'ofereix de manera gratuïta la matrícula de la quota d’inscripció de soci a persones col·legiades, precol·legiades i/o treballadors del Col·legi que ho sol·licitin de forma expressa, posant-se directament en contacte amb l’entitat. Per beneficiar-se d’aquestes condicions, els interessats hauran d’acreditar la seva condició presentant el seu carnet col·legial.

  SABA Aparcaments

  L’empresa especialitzada en la gestió d’aparcaments urbans aplicarà un gran ventall d’avantatges per a tots els col·legiats: un 7% de descompte en la rotació de vehicles, un 15% en abonaments i entre un 5% i un 20% en productes de prepagament. Per qualsevol dubte podeu dirigir-vos a yolanda.diaz@bamsa.cat o bé trucar al telèfon 669 405 908 (Yolanda Díaz).

  Skating Club

  El Skating Club t'ofereix un 2x1 en l'entrada a la pista de gel (lloguer de patins inclòs). Per gaudir del descompte cal entregar el val i ensenyar el carnet del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Promoció vàlida fins a l'octubre d'aquest any. 

  TNC

  Els col·legiats i col·legiades poden gaudir d'un 10% de descompte en els espectacles seleccionats del Teatre Nacional de Catalunya a les sessions de dijous a diumenge fins a un màxim de 2 entrades per espectacle i persona. Per gaudir de l'avantatge cal introduir el codi promocional que s'adjunta en la newsletter del 20/11. 

  TR3SC Club de Cultura

  Els col·legiats es poden donar d'alta del TR3SC Club de Cultura per un preu exclusiu en qualsevol de les dues tarifes: bàsic i premium. D'aquesta manera podràs estar al dia de tot el que passa als escenaris del país i tindràs accés a propostes culturals exclusives i gratuïtes arreu del país. 

  URH Hotels

  URH Hotels t'ofereix un 10% de descompte en l'estada a qualsevol dels seus hotels. A més, també pots gaudir d'un 5% de descompte en la carta dels restaurants dels hotels. Cal acreditar la pertinença al col·lectiu mitjançant el carnet col·legial vigent.