Serveis comercials


 • Ser col·legiat et permet gaudir de descomptes en diversos productes d’oci, transport o tecnologia. Consulta aquí tots els nostres acords comercials.

  ASISA

  Companyia d’assistència sanitària que ofereix tarifes especials per a tots els col·legiats/des. Aquí podeu veure els quadres mèdics de Barcelona, Girona, Tarragona i  Lleida. També podeu consultar el condicionat de l'assegurança en l'assistència de viatges.

  Renfe

  La companyia ferroviària té un acord amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya a través del qual s’ofereix un 25 per cent de descompte respecte la tarifa base. Aquest descompte només s'aplicarà al titular del carnet col·legial i comprant el bitllet a les taquilles. El descompte s’aplica als serveis de  RENFE de llarga distància, Avant o AVE, i sempre s’aplicarà sobre el preu de la tarifa base. Queda exclòs, i per tant no està subjecte a descomptes, rodalies Catalunya i trens regionals. Els descomptes no s’afegiran als preus promocionals, com la tarifa Promo o Promo+.

  SABA Aparcaments

  L’empresa especialitzada en la gestió d’aparcaments urbans aplicarà un gran ventall d’avantatges per a tots els col·legiats: un 7% de descompte en la rotació de vehicles, un 15% en abonaments i un 5% en productes de prepagament. Per qualsevol dubte podeu dirigir-vos a jcatala@doubletime.es o trucar al 935921340. 

  BCN Clàssics

  La temporada 2017/2018 del cicle de concerts eclèctic del Palau de la Música Catalana comptarà amb un total de 7 concerts. Els col·legiats gaudiran d’un 20% de descompte en la compra de l’abonament en les zones A B C D i E de l’auditori. Els abonats podran gaudir sempre de la mateixa localitat, atenció personalitzada, possibilitat de conèixer els artistes i directors i rebre el programa de mà amb antelació. Per activar el descompte, cal trucar a BCN Clàssics o accedir www.bcnclassics.cat i introduir el codi de promoció: BCNABONA20.

  Descompte del 10% al concert Rèquiem de Mozart, dimecres 13 de desembre de 2017 a les 20.00h a la sala de concerts del Palau de la Música Catalana introduint el codi promocional en majúscules BCNENTRADA10.

  CEPSA

  L'empresa dedicada al subministrament de combustibles i carburants CEPSA permet als col·legiats adquirir la targeta professional Star Direct CEPSA. La targeta ofereix un descompte de 6 cts./l en els carburants de la gamma Star i un de 7,5 cts./l en els carburants de la gamma alta Óptima.

  MUTUAM

  El   GRUP MUTUAM és un conjunt d'entitats prestadores de serveis sanitaris i socials. Té una mutualitat com a capçalera i pertany des de la seva fundació, l'any 1905, al sector denominat de l'economia social. Un equip de treballadores socials t’atendrà i ajudarà a trobar la   milor solució a les situacions relacionades amb l’envelliment i/o la dependència que tu o un familiar teu estigui patint. Veure les activitats socials de la temporada de tardor.

  Fundació Joan Miró

  Tots els col·legiats/des poden entrar de manera gratuïta al museu de la Fundació Joan Miró presentant el carnet col·legial.

  Òptiques Sanabré

  Òptiques Sanabré ofereix a tots els col·legiats/des i als seus familiars exclusius descomptes i d’altres avantatges a l’hora d’adquirir qualsevol producte a tots els seus establiments.

  Banc Sabadell

  Aquesta entitat ofereix tota mena de serveis i productes financers en condicions preferencials i avantatjoses per a tots els col·legiats/des.

  Costa Brava Hotels & Blauverd Hotels

  Els col·legiats i col·legiades disposen d'un 10 per cent de descompte sobre les tarifes al públics en aquestes cadenes hoteleres; Costa Brava HotelsBlau Verd Hotels, iPetits Grans Hotels. Per activar el descompte, cal trucar al Col·legi de Periodistes (933171920) i us facilitaran la clau promocional que cal incorporar perquè aquest sigui efectiu.

  Mapfre Vida

  Mapfre Vida ofereix assegurances orientades a la protecció familiar, la jubilació, l’estalvi i la inversió. Mitjançant aquest conveni, s’ofereixen condicions especials per a tots els col·legiats/des que estigui interessats en contractar els seus serveis.

  Innova Ocular - ICO Barcelona

  És una organització mèdica dedicada a la cura de la salut visual des de fa més de 25 anys, donant assistència mèdica a Barcelona en un centre multidisciplinari en continua renovació que busca oferir un servei d'oftalmologia al més alt nivell.

  Grup Peralada

  Grup Peralada és una empresa especialitzada en hostaleria, restauració i oci per a empreses i particulars. Els col·legiats poden gaudir d’un 10% de descompte en l’allotjament a l’Hotel Peralada, un 5% sobre els serveis de restauració de la Finca Mas Solers i Castell de Peralada i l’entrada gratuïta als Casinos Catalunya amb un 10% de descompte en els seus restaurants.  

  IOA Odontològics

  Disposen de 27 centres propis que ofereixen unes condicions preferents, tant per als col·legiats com per als seus familiars. Serveis gratuïts: Higiene Bucal*, 1ª visita, revisions periòdiques, estudi radiogràfic digital. 25% dte. en tractaments d'ortodòncia. 20% dte. en la resta de tractaments. Implant + Corona 990€* 1*(Prèvia prescripció de l'odontòleg) 2*(No acumulable a altres descomptes)

  Demana cita prèvia

  Barceló Hotel Group

  Busques un hotel? Barceló Hotels & Resorts t’ofereix un 15% de descompte sobre la millor tarifa disponible publicada a www.barcelo.com. Aquest conjunt d’empreses disposa d’allotjaments a Amèrica, Europa i Àfrica. Podeu veure el codi d’accés en el document adjunt.  

  Centro Odontológico Drs. Miravé

  El Centre Odontológico Drs. Miravé fa més de 70 anys que es dedica a la millora de la salut bucodental. Els col·legiats gaudeixen de tots els avantatges d’una Pòlissa Dental Familiar sense haver de pagar cap tipus de quota. A més a més, disposen de forma gratuïta els següent serveis: visites, revisions, visites d’urgència, RX intrabucals i una tartrectomia higiene dental anual. 

  Masia Can Canal

  La Masia Can Canal t'ofereix l'oportunitat de gaudir a un preu especial de dues pernoctacions (en cap de setmana o no) en habitació doble, amb esmorzars i sopars inclosos els dos dies, per 195 €

  Cacheiro Restaurants

  El grup de restauració ofereix a tots els col·legiats i col·legiades un descompte del 10%, en menús de migdia i del 20%, en dinars i sopars a la carta, aplicats a l’import total del tiquet de la taula. Per tal de poder gaudir d’aquests descomptes, caldrà acreditar la pertinença al Col·legi mitjançant el carnet col·legial vigent.

  EXOTICCA

  Aquesta agència de viatges 100% en línia ofereix descomptes addicionals de 75€ fins a 200€ als descomptes
  oferts a la seva web per a tots els col·legiats i col·legiades i familiars directes. Adjunt trobareu els bonus de descompte. El codi del bonus s’haurà d’indicar a l’apartat de les formes de pagament a la casella de codi descompte.

  Main Factory Travels

  Aquesta agència de viatges ofereix un 5% de descompte sobre la tarifa vigent per als col·legiats i col·legiades que mostrin el carnet col·legial al col·lectiu. Adjunt trobareu la presentació dels viatges que fa l'agència. Podreu gaudir d'una experiència a l'Àfrica mitjançant un turisme sostenible i just.

  TR3SC Club de Cultura

  Els col·legiats es poden donar d'alta del TR3SC Club de Cultura per un preu exclusiu en qualsevol de les dues tarifes: bàsic i premium. D'aquesta manera podràs estar al dia de tot el que passa als escenaris del país i tindràs accés a propostes culturals exclusives i gratuïtes arreu del país. 

  Caldea i Inúu

  L'espai lúdic d'aigües termals Caldea INÚU ofereix un 20% descompte, en dies feiners de dilluns a divendres, i un 12% en caps de setmana i festius, sobre tots els serveis realitzats en el Centre Termolúdic Caldea i el Centre Wellness INÚU, adquirits a l'àrea de recepció (excepte restauració i botigues). A més, els col·legiats i col·legiades també tenen un descompte a partir del 20% en ofertes especials per a períodes especials, amb confirmació de 48 hores via reserves

  Gorbs Edicions

  Els col·legiats poden gaudir d'un 40% de descompte en la compra de qualsevol llibre del catàleg dels segells Luces de Gálibo i GORBS. La col·lecció aplega tot tipus els gèneres i col·leccions de l'editorial: poesia, cinema, narrativa i il·lustrats. Tots estan editats recentment, entre els anys 2010 i 2016, i per tant continuen sent d'actualitat. 

  Casa rural Empordà

  La Casa rural Empordà ofereix un 15% de descompte als col·legiats i col·legiades per gaudir de la casa rústica de tres plantes situada al nucli antic de Viladamat (Alt Empordà) a només 5 quilòmetres de l'Escala-Empúries i 7 quilòmetres del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. Caldrà acreditar la pertinença al Col·legi de Periodistes mitjançant el carnet col·legial vigent.