Acte de presentació de "La informació al Parlament de Catalunya".

 • Acte de presentació de "La informació al Parlament de Catalunya".

  Acte de presentació de l’estudi "La informació al Parlament de Catalunya. Vies d'accés a la informació dels diputats i diputades: premsa, ràdio, televisió o mitjans digitals". Un informe impulsat per la Fundació CatDem, i que ha estat dirigit pel periodista i professor de la Universitat Internacional de Catalunya, Francesc Cano i Castells, i pel politòleg Antoni Rodon i Casarramona.


  L’estudi es planteja quins són els mitjans més consumits pels diputats i les diputades del país en premsa, ràdio, televisió i mitjans digitals. Però per tenir un retrat clar de la influència política de tots ells, no només indexa quantitativament els mitjans, sinó que també es pregunta sobre els diferents tipus de consum que en fa cada grup polític.

  A l'acte hi participaran els autors i comptarà amb la participació del secretari de comunicació del govern de la Generalitat, Josep Martí i Blanch, el degà del Col·legi de Periodistes, Josep Maria Martí, i el director de la Fundació CatDem, Agustí Colomines i Companys.

  A la sortida de la presentació, s'entregarà un exemplar de l'estudi i un resum de conclusions a la premsa.
  16 abril, 2012