Presentació del llibre "Mujer Sin Blanca Soltera Busca"

 • Presentació del llibre "Mujer Sin Blanca Soltera Busca", de Montserrat Bros 

  Organitza La Esfera de los Libros

  La periodista Montserrat Bros, presenta, el pròxim 3 d'abril al Col·legi de Periodistes, la seva primera novel·la, Mujer Sin Blanca Soltera Busca. La presentació anirà a càrrec de Salvador Aragonés, ex director d'Europa Press Catalunya i professor emèrit de la Universitat Internacional de Catalunya.

  Mujer Sin Blanca Soltera Busca (La Esfera de los Libros) retrata amb humor i de forma amena les dificultats per trobar una ocupació digna, exempta de precarietat, en el sector del periodisme, especialment per a la generació mil·lenial, els quals han acabat la carrera quan va començar la crisi econòmica. A més a més, el llibre compta amb les il·lustracions de Marta Bros.

  La protagonista d'aquest relat és l'Isa Pi, qui amb una doble llicenciatura en Periodisme i Filosofia i una estança a Oxford es veu abocada a la precarietat laboral en temps de crisi econòmica. Supervivent de la condició de becària, de l'atur i de les falses promeses de treball, finalment acaba com a redactora en un canal de televisió local, on no es lliure de jornades laborals eternes i d'un sou de 1.000 euros. Tot i així, ella pot dir que treballa en alguna cosa relacionada amb els seus estudis.

  Barcelona

  Rambla de Catalunya, 10 pral., 08007 Barcelona (Sala d'Actes)
  3 abril, 2017 (19:00-21:00)