Roda de premsa de presentació de l'exposició "La crònica dels canvis. El periodisme a les comarques gironines (1976-2014)"

 • Presentació de l’exposició “La crònica dels canvis. El periodisme a les comarques gironines (1976-2014)”.

  La mostra –que s’inaugurarà el divendres 21 de març a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona- pretén difondre entre la societat la importància que tenen els mitjans de comunicació i deixar constància dels fets que han marcat època en cadascun dels períodes en què es pot dividir el temps transcorregut entre el final de la dictadura franquista i l’actualitat. Alhora, vol també reflectir quina ha estat l’evolució dels mitjans de comunicació que han recollit aquests fets.

  “La crònica dels canvis. El periodisme a les comarques gironines (1976-2014)” és una iniciativa de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, comissariada per Enric Pujol i dissenyada per Marcel Dalmau, que compta amb el suport de la Diputació de Girona i de la Casa de Cultura de Girona.

  La presentació anirà a càrrec de Narcís Genís, coordinador del projecte; d’Enric Pujol, comissari; i de Xavier Soy, vicepresident i diputat de Cooperació Local, Cultural i d'Acció Social de la Diputació de Girona.  Girona

  Col·legi de Periodistes de Girona
  20 març, 2014 (11.00)