Via streaming: Sessió informativa: "Com seran les eleccions europees 2014?"

 • A poc més de dos mesos per a les eleccions europees, que tindran lloc del 22 al 25 de maig als 28 Estats membres de la UE, el Col·legi de Periodistes de Catalunya, juntament amb l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, organitzen la sessió informativa “Com seran les eleccions europees 2014?”.

  La xerrada, que serà a càrrec de Jaume Duch, director per a les relacions amb els mitjans de comunicació i portaveu del Parlament Europeu, es farà a la seu del Col·legi de Periodistes el pròxim 18 de març de 11:30 a 13:00h, i servirà per explicar quin serà el calendari i els procediments de les properes eleccions al Parlament Europeu. La sessió es podrà seguir a la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya a través del servei d’streaming, així com plantejar preguntes al ponent via twitter amb l’etiqueta #CPCEU2014

  La segona part de la sessió serà d’anàlisi i de debat amb els col·legiats/des i periodistes assistents sobre l’impacte que aquestes eleccions tindran en la política europea. L’augment del populisme a Europa, els reptes del nou Parlament Europeu i el rol d’aquesta institució en la política europea dels propers cinc anys i perquè aquestes eleccions són diferents, seran alguns dels punts que s’hi tractaran.

  Si voleu assistir a la retransmissió al CPC Lleida, es prega confirmar assistència a lleida@periodistes.org. Aforament limitat.

  Lleida

  CPC Lleida Rambla Ferran, 21 8è pis 25007 Lleida
  18 març, 2014 (11:30-13 hores)