• Aconsegueix un resultat òptim en la teva feina!

  18 abril, 2016

  Els propers cursos et poden aportar solucions molt útils per fer millores ens els teus treballs, promocionar els teus serveis i millorar les teves presentacions i missatges.

  Linkedin per a empreses
  Treu tot el partit a la xarxa professional

  27/04/2016 (de 10:00 a 14:00). 4 hores. BARCELONA

  Linkedin és la millor plataforma professional per a empreses i, tot i així, és a la que menys suc se li treu. En aquest curs impartit per Pilar Yépez, els participants podran descobrir com enfocar el perfil de la seva empresa a Linkedin, com promocionar els seus productes i serveis i, per descomptat, con enfocar i aterrar el pla de continguts i l’estratègia a la xarxa social professional que més eines posa al servei de l’empresa.

  Webinar: Logra usuarios comprometidos y activos en redes sociales
  Qué es y cómo medir el engagement para convertirlo en un activo empresarial

  28/04/2016 (de 15:30 a 16:30). 1 hora.

  El Social Media es sólo una herramienta para conseguir tus objetivos de empresa. Uno de esos objetivos es el engagement con el usuario. En este webinar impartido por Pilar Yépez descubriremos qué es realmente el engagement, cambiaremos nuestra manera de entenderlo y lo convertiremos en un activo de la empresa que nos permita defender nuestra inversión en Redes Sociales, un activo con sus propios kpis y métricas que podamos evaluar según nuestros propios objetivos.

  Visualitzar informacions: infografia bàsica
  03/05/2016 | 10/05/2016 (de 15:30 a 20:30). 10 hores, 2 sessions. BARCELONA

  L’objectiu principal del curs a càrrec de Jordi Català, és donar als participants eines per aplicar criteris, fórmules i solucions infogràfiques que els ajudin a resoldre problemes de comunicació en contextos que no necessàriament són periodístics. I també es proposen solucions infogràfiques per al periodisme modern en tots els seus vessants

  De tràfic web a clients satisfets: Inbound Marketing

  04/05/2016 (de 09:30 a 13:30). 4 hores. GIRONA
  05/05/2016 (de 16:00 a 20:00). 4 hores. BARCELONA

  Aquest curs, dissenyat per Roger Bretau, dóna a conèixer l’Inbound Marketing, un conjunt de tècniques que s’utilitzen per aconseguir que un producte o una organització sigui present a la ment del consumidor en tot el procés de compra i convertir els clients en prescriptors. Es mostraran quins són els tipus de continguts ideals per a cada fase del procés de compra i les eines d’automatització disponibles avui dia.

  Redacció per a webs i blogs – Nivell avançat

  04/05/2016 | 11/05/2016 (de 15:30 a 19:30). 8 hores, 2 sessions. BARCELONA

  El curs pretén ser eminentment pràctic. Sílvia Llombart analitzà els webs, blocs i textos dels participants, assenyalarà els punts forts, els punts febles, les millores a realitzar en la redacció, les mancances en arquitectura i usabilitat, etc. D’aquesta manera, a la segona sessió, els participants podran aportar nou material, realitzat seguint les recomanacions rebudes per aconseguir un resultat òptim en els seus treballs.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.