• Ajuda'ns a triar el Premi Portaveu!

  13 maig, 2016

  El Premi Portaveu està destinat a reconèixer la tasca comunicativa d’una persona, periodista o no, que s’hagi distingit per la seva tasca de portaveu d’una organització, empresa, o institució davant dels mitjans de comunicació i/o l’opinió pública

  El Premi Portaveu és un guardó que entrega el Col·legi de Periodistes i al que no cal presentar-se. La persona premiada serà triada a través d'un sistema de votació pel conjunt dels col·legiats i col·legiades a partir de cinc propostes prèviament seleccionades i aportades pel Grup de Treball de Gabinets de Comunicació. Si esteu interessats/des, podeu participar des d'aquest enllaç. Recordeu que només es pot votar una única vegada. Les cinc candidatures triades pels membres del Grup de Treball per optar als premis d'enguany són aquestes:

  • Cristina Gallach, secretaria general adjunta de Comunicació i Informació Pública de l’ONU. "Per la seva àmplia experiència professional , que ha desenvolupat en gran mesura a Brussel·les, on després de ser corresponsal de l’agència EFE, va ser portaveu de Javier Solana, primer a l’OTAN i després a l’Unió Europea, i des de finals del 2014 a l’ONU". 
  • Antoni Traveria, director general de Casa Amèrica Catalunya. “Per fer més visible a Catalunya i Espanya els països de l’Amèrica Llatina, així com per la seva entusiàstica tasca de portaveu a casa nostra dels problemes, inquietuds i interessos de la seva gent”.
  • Aurora Massip, directora de comunicació corporativa del Banc de Sang i de Teixits de Catalunya. “Per la seva tasca professional al front de la comunicació d’una empresa pública, El Banc de Sang i de Teixits de Catalunya, que és un centre pioner i capdavanter en el camp de la salut a casa nostra, i que per les seves especials tasques necessita fer arribar, sovint i d’una manera urgent, el seu missatge al conjunt de la ciutadania”.
  • Carlos Macías, portaveu de la PAH. “Per mantenir la presència pública i en el mitjans de comunicació de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca en el seva lluita diària en favor de les persones i les famílies afectades pels desnonaments”.
  • Ismael Palacín, director de la Fundació Bofill. “Per la seva capacitat de difondre en els mitjans de comunicació i les xarxes socials el món de l’educació, així com ser portaveu constant de la necessitat de transformar l’escola i la pedagogia en la societat actual".

  Participa a l’enquesta!

  El veredicte dels premis es donarà a conèixer a finals de setembre i l’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc durant el mes de novembre en un acte públic que es farà a la seu central del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Els tres premis són honorífics i consisteixen en un trofeu simbòlic i un diploma per a cada una de les categories.


   
  Grups de treball:
  Comunicació Corporativa

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.