• Amb la COVID-19, ningú estarà fora de perill fins que tothom estigui fora de perill

  13 octubre, 2021

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya i UNICEF van convocar una trobada amb la premsa per a explicar el programa COVAX de vacunació contra la COVID-19 que continua afectant bona part del planeta. Tot i que a Catalunya es comencen a aixecar bona part de les restriccions, a altres països encara tenen problemes per accedir a les vacunes. Quins són encara els reptes més urgents? 

  “Ningú estarà fora de perill fins que tothom estigui fora de perill”. Amb aquesta sentència des d'UNICEF ens recorden que la pandèmia no coneix fronteres i que no s’acabarà fins que la majoria de la població estigui vacunada. D’aquí que la seva participació en el programa COVAX, que permet que els països d’ingressos mitjans i baixos accedeixin a les vacunes contra la COVID-19, sigui d’especial importància. En quins moments estem? Quins reptes s’han assolit ja i quins encara queden per resoldre?

  Ens ho explicaran Blanca Carazo, responsable de programes d’UNICEF Espanya i connectarem amb Gemma Orta, responsable del seguiment dels subministraments d’UNICEF Copenhaguen. També Quique Bassat, pediatre i investigador ISGlobal ens ajudarà a posar-ho en context. L’acte per als periodistes començarà a les 10.30 h al Col·legi de Periodistes de Catalunya amb la benvinguda de la vicedegana Núria de José i Quima Oliver, la coordinadora d’UNICEF Comitè Catalunya. La durada serà d’uns 45 minuts i hi haurà esmorzar que permetrà parlar directament amb els ponents.

  La trobada també es podrà seguir de manera virtual, per streaming (es farà arribar l’enllaç un cop s’hagi confirmat la inscripció)

  Preguem confirmar assistència tant per acudir de forma presencial com per assistir digitalment enviant un correu electrònic a lruich@unicef.es o al 696 39 02 15. 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.