• "Amb les mans", documental sobre la comunitat sorda a Catalunya

  17 desembre, 2014

  Aquest divendres, 19 de desembre, a les 12:30, es presenta al Col·legi de Periodistes aquest documental dirigit per en Guillem Carles de SordPress i en Jordi Serrat de la Universitat de Vic, una defensa dels seus drets lingüístics i la seva identitat.

  Guillem Carles, de SordPress i en Jordi Serrat de la Universitat de Vic, en qualitat de directors del documental "Amb les mans" sobre la comunitat sorda signant catalana, us convidem a la projecció d’aquest vídeo que tindrà lloc el proper 19 de desembre a les 12,30h al Col·legi de Periodistes de Catalunya, la rambla de Catalunya, 10 de Barcelona. L’acte serà accessible en llengua de signes catalana (LSC) i llengua oral.

  El treball que es presentarà és un reportatge audiovisual de 24 minuts de durada, produït pel Centre d’Estudis Sanitaris i Socials (CESS) de la UVic-UCC i SordPress, realitzat amb els equips del Servei d’Audiovisuals de la UVic i amb el suport del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, entre d’altres institucions. A partir de diversos testimonis i de la documentació recollida, la narració audiovisual il·lustra aspectes —actuals i històrics— de la vida personal, laboral, associativa, cultural o relativa a l’accés a la informació per part de les persones sordes entrevistades. A més, es reflecteix el paper actiu que han tingut i tenen les persones sordes catalanes en la defensa dels seus drets lingüístics i la seva identitat.

  Tot i que el treball ja es va estrenar al mes de febrer en un acte a l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), fins ara el vídeo encara no era públic. Després d’aquest visionat del dia 19 de desembre, la direcció d’Amb les mans, espera que el documental ja pugui ser d’accés lliure a internet.


   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.