• Ampliem el termini per presentar-se a la X edició dels Premis Gabinets de Comunicació

  17 maig, 2018

  Convocada la X edició d'aquests premis que tenen l'objectiu de reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen. El termini d'admissió d'originals finalitza el 15 de setembre. Participa-hi!

  Foto: Pixabay

  El Col·legi de Periodistes convoca la X edició dels Premis Gabinets de Comunicació que tenen l'objectiu de reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen. Els col·legiats i col·legiades poden presentar els seus treballs a les categories: Premi a la Millor Acció de Comunicació o Premi a la Innovació en Comunicació. El Premi Portaveu serà elegit pel conjunt dels col·legiats i col·legiades a través d'un sistema de votació. El termini d'admissió d'originals finalitza el 15 de setembre.

  Els Premis Gabinets de Comunicació s'atorguen amb una periodicitat anual i tenen com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel Grup de Gabinets de Comunicació del Col·legi. Totes les campanyes i actuacions desenvolupades pels col·legiats i col·legiades durant el 2017 es poden presentar a les categories Premi a la Millor Comunicació i Premi a la Innovació en Comunicació.

  Al Premi a la Millor Acció de Comunicació poden presentar-se experiències i accions comunicatives en diferents formats i canals (vídeos, webs, blocs, xarxes socials, anuncis, promocions, etc.) que poden formar part d’una campanya més gran o ser només una actuació singular. Aquestes accions poden formar part d’un Pla de Comunicació, tant externa com interna, d’administracions, institucions públiques, empreses i associacions.

  Pel que fa al Premi a la Innovació en comunicació poden presentar-se aquelles iniciatives que pel seu caràcter innovador aporten un valor afegit a la comunicació i que pugui demostrar la seva efectivitat i compliment dels objectius.

  Per optar a qualsevol dels dos premis caldrà presentar una breu memòria explicativa del Pla de Comunicació, la campanya, actuació o acció, d’un màxim de 10 fulls, a la qual s’afegirà el material acreditatiu que es consideri necessari. Els originals s’han de lliurar per correu electrònic a comunicacio@periodistes.org. Cal fer-hi constar de forma clara el nom i cognoms, número de col·legiat/da, telèfon i domicili dels autors, i la modalitat de premi a la qual s’opta.

  El veredicte dels premis es farà públic a finals de setembre i l’acte públic de lliurament dels guardons tindrà lloc durant el mes d’octubre o novembre. Els tres premis són honorífics i consisteixen en un trofeu simbòlic i un diploma per a cada una de les categories.

  Grups de treball:
  Comunicació Corporativa
  Premis:
  Premis Gabinets de Comunicació
  • Guanyadors de la IX edició dels Premis Gabinets de Comunicació
  • Guanyadors de la VIII edició dels Premis Gabinets de Comunicació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.