• Apunta't a la jornada '#assetjament #donesperiodistes #xarxes'

  11 desembre, 2018

  La degana Neus Bonet participarà en una taula rodona sobre l’impacte emocional i professional que provoca l’assetjament a les xarxes socials el pròxim dimarts 18 de desembre a les 18:00h a l'auditori del Museu del Disseny. L'activitat està organitzada pel Col·legi de Periodistes i Catalunya Ràdio. 

  El Col·legi de Periodistes i Catalunya Ràdio organitzen la jornada '#assetjament #donesperiodistes #xarxes' el pròxim dimarts 18 de desembre a les 18:00h a l'auditori del Museu del Disseny de Barcelona. Es projectarà el documental A Dark Place i posteriorment tindrà lloc una taula de debat per parlar de l’impacte emocional i professional que provoca l’assetjament a les xarxes socials, de la llibertat d’informació com a símptoma de qualitat democràtica i de la igualtat de gènere en el periodisme. Cal confirmar assistència abans del dimarts 18 de desembre, a les 15:00h, a jornada@catradio.cat o al telèfon 934 999 348. 

  La jornada començarà amb la projecció del documental A Dark Place, dirigit pel periodista Javier Luque i produït per l’OSCE Representative on Freedom of the Media, amb la col·laboració de l’International Press Institute, i amb la presència del director. El film denuncia l'assetjament a internet que han patit dones periodistes com Ana PastorPepa Bueno en els últims anys. El documental es va estrenar el passat 10 de desembre a Viena amb motiu del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. 

  Després de la projecció hi haurà una taula de debat on participaran Mònica Terribas, periodista i directora d’ El matí de Catalunya Ràdio; Cristina Fallarás, periodista i escriptora; Neus Bonet, periodista i degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, i Tània Verge, cap de la Unitat d’Igualtat de la UPF, i que moderarà la periodista Mariola Dinarès, directora del programa Popap de Catalunya Ràdio.

  Data: Dimarts 18 de desembre

  Hora: 18:00h 

  Lloc: Auditori del Museu del Disseny (Plaça de les Glòries núm. 37-38, Barcelona)

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.