• Avui dijous comença el Cicle FUTUR 2014-15

  31 octubre, 2014
  A la Sala d'Actes del Col·legi de Periodistes i aprofitant la commemoració dels 25 anys de la caiguda del Mur de Berlín. Participaran Josep Maria Font, Llibert Ferri i Pilar Bonet. La sessió es podrà seguir simultàniament a diferents demarcacions.

  Avui, dijous 20 de novembre, a les 19:00 hores, començarà la nova temporada del Cicle Futur organitzat pel col·legi de Periodistes amb la col·laboració de l’Obra Social de “la Caixa”. Aquest cicle de debats i conferències que arriba enguany a la seva tercera edició, té l'objectiu de continuar prenent el pols a l’ofici i conèixer de primer ma les iniciatives més interessants que s’estan duent a terme a nivell global. La voluntat és continuar enfortint el periodisme, conèixer les últimes tendències, els problemes de l’ofici, i les pràctiques que s’impulsen per a superar-les i oferir informacions independents i de qualitat.

  I comencem aquesta edició aprofitant una efemèride històrica d'àmplia repercussió als mitjans de comunicació: Els 25 anys de la caiguda del Mur de Berlín

  El 9 de novembre es compleixen 25 anys de la caiguda del Mur de Berlín, una data important per a molts berlinesos que van viure a una i altra banda i un fet que va marcar un capítol en les seves vides i en la història del Segle XX. La caiguda del Mur de Berlín va ser un punt i a part en la història contemporània, es va donar per finalitzat un període d'inestabilitat internacional, espionatge i prohibició de la llibertat com va ser la Guerra Freda, per començar una nova etapa.

  Com ho van viure els periodistes que van cobrir aquest fet històric? Com treballaven abans, sense internet ni telèfons mòbils, i com ho fan ara els corresponsals? Què ha canviat en la manera de fer periodisme durant aquests 25 anys? Com veuen el futur del periodisme amb l'avenç tecnològic actual?

  El dijous 20 de novembre, a les 19:00 hores, a la Sala d'Actes del Col·legi de Periodistes

  Amb la participació de:

  Josep Martí Font, periodista. Ex-corresponsal d'El País a Alemanya

  Llibert Ferri, periodista. Ex-corresponsal de TV3 a Rússia

  Pilar Bonet, periodista. Corresponsal d'El País a Rússia

  La presentació del cicle anirà a càrrec de la degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Neus Bonet, i la moderació del debat a càrrec de Marc Vidal, vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya

  Inscripció a: futur@periodistes.org

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.