• Cinema a la fresca a Montjuïc

  9 juliol, 2019

  Vols veure algunes de les millors pel·lícules de tots els temps sota el cel de Barcelona? Sala Montjuïc ofereix un descompte especial als col·legiats i col·legiades per assistir a les sessions del 12/07, 19/07, 22/07 i 29/07. Cal presentar el carnet col·legial per beneficiar-se de l'avantatge. 

  Foto: @SalaMontjuic (Twitter)

  Els col·legiats i col·legiades teniu 1€ de descompte en la compra d'entrades a taquilla per a les sessions de cinema a la fresca dels dies 12/07, 19/07, 22/07 i 29/07. Les projeccions tenen lloc al Castell de Montjuïc de Barcelona a les 22:00h, tot i que prèviament els assistents poden relaxar-se amb la música en viu que també ha programat Sala Montjuïc. Per gaudir de l'avantatge cal presentar el carnet col·legial. 

  El descompte s'aplica a les següents pel·lícules: 

  Isla de Perros (12/07)

  A causa d’un brot de grip canina a la ciutat de Megasaki, tots els gossos són exiliats a una illa abocador lluny dels humans. Atari Kobayashi, un nen de 12 anys, decideix anar a rescatar el seu gos Spots per tornar-lo a casa.

  Las aventuras de Priscilla, reina del desierto (19/07)

  Tres artistes de cabaret de Sidney són contractades per actuar durant quatre setmanes en un hotel al mig del desert vermell d’Austràlia. Una aventura que els portarà a recórrer el país en autocar i sabates de plataforma.

  Caras y lugares (22/07)

  L’Agnès va triar el cinema. El JR, la fotografia. Junts s’uneixen en un viatge extraordinari i sorprenent pels pobles de França basat en l’atzar i la creativitat. En una furgoneta màgica que imprimeix fotografies de gran format, tots dos experimenten el contacte amb la gent i forgen una amistat basada en les seves diferències i el seu sentit de l’humor.

  Con faldas y a lo loco (29/07)

  Dos músics de Chicago són accidentalment testimonis d’un assassinat. Els criminals, membres d’una famosa banda de mafiosos, els perseguiran amb la intenció d’acabar amb ells. Per escapar, hauran de fer-se passar per dues dones que toquen en una orquestra femenina.

  Sala Montjuïc és un projecte organitzat per l’Associació Cultural MODIband, una entitat cultural creada l'any 2003 i especialitzada en cicles de cinema a l’aire lliure i cinema infantil d’autor. A més, col·laboren amb altres institucions culturals que els permeten fer arribar la diversitat cinematogràfica existent a nous públics. 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.