• Com potenciar els teus projectes de comunicació

  25 abril, 2016

  Trobaràs en els propers cursos solucions infogràfiques, tècniques de màrqueting, consells per millorar el teu blog o web, eines per donar visibilitat als teus projectes i una introducció a la narrativa cinematogràfica.

  Visualitzar informacions: infografia bàsica
  03/05/2016 | 10/05/2016 (de 15:30 a 20:30). 10 hores, 2 sessions. BARCELONA

  L’objectiu principal del curs a càrrec de Jordi Català, és donar als participants eines per aplicar criteris, fórmules i solucions infogràfiques que els ajudin a resoldre problemes de comunicació en contextos que no necessàriament són periodístics. I també es proposen solucions infogràfiques per al periodisme modern en tots els seus vessants

  De tràfic web a clients satisfets: Inbound Marketing
  05/05/2016 (de 16:00 a 20:00). 4 hores. BARCELONA

  Aquest curs, dissenyat per Roger Bretau, dóna a conèixer l’Inbound Marketing, un conjunt de tècniques que s’utilitzen per aconseguir que un producte o una organització sigui present a la ment del consumidor en tot el procés de compra i convertir els clients en prescriptors. Es mostraran quins són els tipus de continguts ideals per a cada fase del procés de compra i les eines d’automatització disponibles avui dia.

  Redacció per a webs i blogs – Nivell avançat
  04/05/2016 | 11/05/2016 (de 15:30 a 19:30). 8 hores, 2 sessions. BARCELONA

  El curs pretén ser eminentment pràctic. Sílvia Llombart analitzà els webs, blocs i textos dels participants, assenyalarà els punts forts, els punts febles, les millores a realitzar en la redacció, les mancances en arquitectura i usabilitat, etc. D’aquesta manera, a la segona sessió, els participants podran aportar nou material, realitzat seguint les recomanacions rebudes per aconseguir un resultat òptim en els seus treballs.

  Iniciació al guió cinematogràfic
  12/05/2016 | 19/05/2016 (de 09:30 a 14:30). 10 hores, 2 sessions. BARCELONA

  Aquest curs, a càrrec Elena Serra, proposa una introducció als conceptes essencials de la narrativa cinematogràfica clàssica per facilitar el camí a tots els periodistes –i també a d’altres professionals– que vulguin atrevir-se a intentar el salt de periodista a guionista.

  Periscope, Snapchat i Blab
  Les noves eines de comunicació digital

  13/05/2016 (de 09:30 a 14:30). 5 hores. BARCELONA

  En aquest taller, impartit per Enrique San Juan, coneixerem les principals eines que cal considerar i dominar per estar en la punta de llança de la comunicació digital. En tractarem les característiques, com utilitzar-les i de quina manera ens poden ajudar a potenciar l’audiència i la visibilitat dels nostres projectes de comunicació com a periodistes.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.