• Comença l'estiu amb bon ritme

  13 juny, 2018

  T'interessa la crítica musical? O bé vols saber més sobre les lletres de les cançons? Inscriu-te en algun dels dos cursos que t'ofereix l'escola d'estiu 2018 de l'Escola Superior de Música de Catalunya i gaudeix d'un 10% de descompte. 

  El Col·legi de Periodistes i l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) arriben a un acord per oferir un 10% de descompte als col·legiats i col·legiades en la inscripció dels cursos "Periodisme i crítica musical" i "La lletra de les cançons"Olga Àbalos i Borja Duñó membres del Grup de Treball de Cultura seran els encarregats d'impartir les dues ofertes formatives entre el 2 i el 13 de juliol. A l'hora d'apuntar-se és important indicar la condició de col·legiat/da. 

  D'una banda, el curs de "Periodisme i crítica musical" et donarà les eines necessàries per entendre millor el funcionament del periodisme i la crítica musical, el seu paper en el marc de la cultura i en relació amb la indústria i la seva problemàtica actual. Les sessions tindran lloc del 2 al 6 de juliol de 10:00h a 14:00h. 

  D'altra banda, "La lletra de les cançons" t'oferirà una perspectiva del format cançó des del punt de vista de la lletra i proporcionar idees a aquells que estan interessats a escriure'n i als que volen reflexionar sobre la seva funcionalitat i qualitats literàries. Les sessions tindran lloc del 9 al 13 de juliol de 10:00h a 14:00h. 

  L'escola d'estiu 2018 de l'ESMUC t'ofereix una oportunitat única per descobrir altres àmbits de la música, desenvolupar habilitats i incorporar nous recursos al teu dia a dia professional. Els cursos estan reconeguts pel Departament d’Ensenyament, tenen una durada d’entre 16 i 30 hores i s’imparteixen de manera intensiva durant el mes de juliol, de manera presencial o en línia. L’oferta garanteix la formació continuada del professorat, fomentant així el retorn al sistema educatiu.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.