• Concurs fotogràfic CLIC fotoperiodisme jove 2019

  22 juliol, 2019

  Ets un apassionat de la fotografia i tens entre 18 i 30 anys? Presenta la teva candidatura a la mostra de fotoperiodisme jove Clic 2019. La data límit per presentar els projectes finalitza aquest divendres 26 de juliol de 2019. Consulta les bases. 

  La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l'Associació Diomira convoquen el concurs fotogràfic CLIC fotoperiodisme jove 2019. Aquesta iniciativa té l'objectiu d'apropar-se a problemàtiques socials actuals i denunciar-les, sense renunciar a la qualitat tècnica ni artística. La mostra ofereix dues modalitats de premis i una d'ajuts

  D'una banda, el premi Clic fotografia té la finalitat de difondre i promocionar imatges fotogràfiques de caràcter periodístic, realitzades per persones joves que mostrin sensibilitat i interès per l'entorn social. Els fotoreportatges seleccionats rebran un premi de 200€ cadascun, i el millor reportatge fotoperiodístic rebrà un premi de 700€.

  D'altra banda, el premi Clic audiovisual vol difondre i promocionar produccions audiovisuals en cinema, vídeo o multimèdia, elaborades per persones joves, que mostrin sensibilitat i interès per l’entorn social. Es concedirà un premi de 1.000€.

  El concurs fotogràfic també ofereix un ajut a un jove fotògraf o a una jove fotògrafa perquè tingui la possibilitat de dur a terme un projecte fotoperiodístic que mostri sensibilitat i interès per l’entorn social. Els sol·licitants han de presentar el formulari de sol·licitud, document personal amb dades acadèmiques i professionals, dossier amb imatges fotogràfiques descriptives de la seva trajectòria, memòria del projecte o el pressupost detallat del projecte. Es concedirà un ajut de 3.000€.

  Els participants han de tenir entre 18 i 30 anys al llarg de l'any de la convocatòria i han de ser titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya. La data límit per presentar els projectes finalitza aquest divendres 26 de juliol de 2019. 

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.