• Consulta els guanyadors dels 21ns Premis Ràdio Associació

  11 maig, 2021

  Els col·legiats Adrià Soldevila, Sergi Escudero, Carles Porta i Jaume Serra han estat alguns dels premiats dels guardons que reconeixen els periodistes i els programes de la ràdio en català. El lliurament dels guardons tindrà lloc el pròxim 10 de juny, a les 19:30h, a l'Auditori ONCE. L'acte estarà presentat pel col·legiat Jordi Basté. 

  Els col·legiats Adrià Soldevila, Sergi Escudero, Carles Porta i Jaume Serra han estat alguns dels premiats dels guardons que reconeixen els periodistes i els programes de la ràdio en català.

  Ràdio Associació de Catalunya ha anunciat els guanyadors i guanyadores dels 21ns Premis Ràdio Associació, aquest matí a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. L'edició d'enguany ha rebut un total de 117 candidatures d'arreu del territori de parla catalana. L'acte de lliurament se celebrarà el pròxim 10 de juny, a les 19:30h, a l'Auditori ONCE i estarà presentat pel col·legiat Jordi Basté

  Els col·legiats Adrià Soldevila i Sergi Escudero juntament amb Sique Rodríguez s'emporten el Premi a l'Excel·lència pel treball d'investigació "BarçaGate". El programa "Crims" de TV3 dirigit pel col·legiat Carles Porta guanya el premi "1924" per "una proposta audiovisual excel·lent que, tot i mostrar la cara més fosca de l'ésser humà, presenta la narració dels fets d'una forma trepidant". Finalment, es reconeix el col·legiat Jaume Serra, col·legiat i director de SER Catalunya, amb una menció d'honor "com a exemple del sobreesforç directiu que també s'ha hagut de fer durant la pandèmia en situació d'afectació directa". 

  Els guanyadors i guanyadores dels 21ns Premis Ràdio Associació han estat: 

  • Millor Professional: Marc Giró.
  • Premi a l'Excel·lència: "BarçaGate" dels periodistes Sique Rodríguez, Adrià Soldevila i Sergi Escudero. 
  • Guardó 1924: "Crims" (TV3). 
  • Millor Programa de Ràdio: "El Búnquer" - Catalunya Ràdio
  • Mencions de qualitat al Millor Programa de Ràdio: "Obert per vacances" (EMUN FM Ràdio, Cugat Mèdia, Mataró Ràdio, Ràdio Ciutat de Badalona, Ràdio Ciutat de Tarragona, Ràdio l'Escala i La Xarxa) i "La ruta d'Orfeu" (IB3 Ràdio). 
  • Millor Programa de Ràdio Local: "Palau Notícies" (Ràdio Palau).
  • Mencions de qualitat al Millor Programa de Ràdio Local: "Especial 1 any de confinament" (Ràdio Igualada) i "Informatiu Especial Covid (Vilassar Ràdio). 
  • Premi a la Innovació: "#ElMur, Els llocs de la memòria" (Universitat de València, À Punt Media i Plaza Ràdio).
  • Mencions de qualitat al Premi a la Innovació: "Equip de Guàrdia. Especial Covid" (IB3 Ràdio) i "Catalunya any 0. Escoltar el virus" (La Mira). 
  • Premi a la Inclusió: "Tothom" (Tarragona Ràdio). 
  • Mencions Premi a la Inclusió: "Lideratges. La veu de la dona als negocis" (Onda Cero Catalunya) i "La ràdio escolta els avis (La Xarxa). 
  • Mencions d'honor: Josep M. Pallardó, Conxita Casanovas, Jaume Serra i "Versió RAC1". 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.