Vés al contingut
Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Correu
  • Contacte
  • Repositori Digital
  • Iniciar sessió
  • Col·legi
    • Qui som
    • Què fem
    • Uneix-te a nosaltres
    • Codi deontològic
    • Premis
  • Actualitat
  • Formació
  • Ocupació
    • Borsa de treball
  • Activitats
  • Documentació
  • Serveis
  • Capçalera
  • Report.cat
Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Col·legi
    • Qui som
    • Què fem
    • Uneix-te a nosaltres
  • Actualitat
  • Activitats
  • Formació
  • Ocupació
    • Borsa de treball
  • Documentació
  • Serveis
    • Iniciar sessió
Inici / Actualitat / Consulta les notes de tall 2025 dels graus de periodisme i comunicació
  • Consulta les notes de tall 2025 dels graus de periodisme i comunicació

    14 juliol, 2025

    Les titulacions de Comunicació Audiovisual (Universitat Pompeu Fabra) amb 11.66, Comunicació Audiovisual (Universitat de Barcelona) amb 11.29 i Comunicació Audiovisual (Universitat Autònoma de Barcelona) amb 10.83 són els tres graus amb les notes de tall més altes. 

    Tweet
     
     
    Les titulacions de Comunicació Audiovisual (Universitat Pompeu Fabra) amb 11.66, Comunicació Audiovisual (Universitat de Barcelona) amb 11.29 i Comunicació Audiovisual (Universitat Autònoma de Barcelona) amb 10.83 són els tres graus amb les notes de tall més altes. 

    La Generalitat de Catalunya ha publicat les qualificacions mínimes per accedir als graus universitaris per al pròxim curs 2025/2026. Els futurs estudiants de periodisme i comunicació ja poden consultar la seva assignació a partir d'avui mateix. A continuació, hi ha dues gràfiques: una amb els resultats de les notes de tall 2025 (Juliol) i una altra amb l'evolució de la nota de tall en els últims set anys. 

    La Universitat Pompeu Fabra es manté com la universitat més competitiva en l'àmbit de la comunicació

    • Comunicació Audiovisual (UPF) té les notes més altes de tot el conjunt: va assolir un màxim de 12,190 el 2022.
    • Periodisme (UPF) també lidera en el seu àmbit amb una nota consistentment per sobre d'11 fins al 2023, tot i que ha baixat a 10,426 el 2025.

    Davallada progressiva de notes de tall

    • Hi ha una tendència clara a la baixa demanda o menor exigència.
    • Els 4 graus de Periodisme assoleixen la seva nota de tall més baixa històrica (en comparació amb els últims 7 anys). 

     

    Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

    Deixa el teu comentari

    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
  • Altres notícies

    Nou horari d'atenció col·legial durant les vacances d'estiu
    El CIC recalca que la credibilitat depèn tant de la veracitat com de la transparència i la independència
    Els fotoperiodistes tarragonins mostren els seus treballs en una exposició al Moll de Costa
    Qui són els teus candidats a rebre la Mosca Grossa i la Mosca Borda?
    La seu de Lleida romandrà tancada del 16 al 18 de juliol
    El Club de Lectura torna al setembre amb “Misterio en el Barrio Gótico” de Sergio Vila-Sanjuán
    El CIC recorda que els mitjans també són responsables dels seus espais digitals
    Convocat el 36è Premi Turístic Internacional Pica d'Estats
    Nou descompte per gaudir de les activitats d’estiu a Font-Romeu Pyrénées 2000 i Saint-Lary
    Nou acord amb Grupo Smedia: descomptes en més de 40 espectacles cada mes
  • Cercador

  •  
    Un New Deal per als mitjans
    Quan la mare va a la guerra
    Dotze errors lingüístics habituals dels periodistes
    L'última polèmica d'El Vaquilla
    L’efecte Streisand que alimenta les fake news
  •  
    L'epicentre de la desinformació
    Marc Basté: "La batalla de veritat serà per la confiança"
    Recursos útils
    Webs
    La xarxa

Col·legi de Periodistes de Catalunya 2025

Rambla de Catalunya 10, pral. 08007 Barcelona.

Tel. 93 317 19 20       contacte@periodistes.cat

  • Avís legal
  • Política de privadesa
  • SII
  • Política de cookies