• Converses confinades: la imatge en temps de coronavirus

  21 maig, 2020

  La pròxima conversa organitzada pel Col·legi de Periodistes la dedicarem a conèixer com s'ho han fet els fotoperiodistes per aconseguir les imatges en temps de coronavirus. Quina o quines seran les imatges que d'aquí un temps ens serviran per a recordar la pandèmia de la COVID-19? Quines dificultats han tingut per fer la seva feina? En parlarem dijous 28 de maig, a les 10:00 hores amb el fotògraf Emilio Morenatti, les fotoperiodistes Ana Jiménez i  Cristina Calderer i la periodista de RTVE confinada a la conca d'Òdena, Marta Sugrañes. La moderació anirà a càrrec del també fotoperiodista i membre de la Junta per Tarragona, David Oliete.

  Els fotoperiodistes no ho han tingut gens fàcil aquests dies per fer la seva feina. No es pot fer des del confinament ni des de casa. Quins problemes s'han trobat? Com els ha afectat la limitació de mobilitat per fer la seva feina? Les administracions han posat massa pals a les rodes? Després de repassar en anteriors converses com s'ho han fet els diaris, els mitjans de proximitat, les ràdios o els periodistes esportius, arriba el moment de conèixer com s'ho han fet els fotoperiodistes i els mitjans gràfics en un moment de limitacions extremes. 

  En parlarem aquest dijous 28 de maig, a les 10:00 hores amb el fotògraf Emilio Morenatti, d’Associated Press i reconegut en diverses ocasions amb el World Press Photo, la fotoperiodista i col·legiada Ana Jiménez, de La Vanguardia i professora associada a la UPF, Cristina Calderer, també col·legiada, professora de la UAB i fotoperiodista col·laboradora del diari ARA, i Marta Sugrañes, periodista de RTVE on fa de directora i presentadora de Vespre 24 i que va estar informant del confinament des de la conca d’Òdena. La moderació, en aquesta ocasió, anirà a càrrec del també fotoperiodista, realitzador audiovisual i membre de la Junta per Tarragona, David Oliete.

  Inscripcions

  1 Comentari

  1. Cristobal Castro Veredas
   M'he inscrit i no tinc cap contestaciò. No sè si he fet el correcte

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.