• Convocat el XIV premi Ernest Udina

  4 desembre, 2018

  Es valorarà específicament la dedicació professional o del mitjà de comunicació als afers europeus, la qualitat i rellevància de la seva feina i que sigui una carrera dilatada en el temps. Els col·legiats i col·legiades i membres de l'APEC podeu proposar els candidats a través d'aquest formulari

  Entrega del Premi Ernest Udina 2018 a la periodista Griselda Pastor
  Font:
  APEC

  L'Associació de Periodistes Europeus (APEC) organitza anualment el Premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista que reconeix la carrera d'un/a periodista o mitjà de comunicació que s'hagi distingit en el compromís i els valors europeistes. Aquest any, com a novetat, les propostes les podran fer els membres de l'APEC i també els membres del Col·legi de Periodistes. Les candidatures es poden presentar a través d'aquest formulari fins al 31 de desembre del 2018.

  Per optar al premi, a la candidatura ha de quedar clar el nom del mitjà de comunicació o periodista que es vol distingir i una breu explicació (màxim 3.000 caràcters) amb els motius. També es valorarà que s'aportin documents, especialment treballs publicats, que avalin la candidatura. La responsabilitat de triar el guanyador resideix en la Junta de l'APEC qui elegirà una per majoria simple. El vot del president/a de l'APEC tindrà la qualitat de desfer qualsevol possible empat o determinar que el premi es doni ex aequo. L'anunci del guanyador/a es farà coincidir amb el Dia d'Europa, el 9 de maig de 2019 i l'entrega del premi tindrà lloc entre els mesos de juny i juliol.

  En anteriors ocasions s'ha premiat Jaume AriasMargarita Rivière, l'Agence Europe, Andreu Claret, Cristina GallachMartí AngladaSoledad Gallego-Díaz, David GardnerEliseo OliverasNick Malkoutzis, Samuel Aranda, Can Dundar i Griselda Pastor.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.