• Convocatòria de subvencions en projectes de comunicació del Parlament Europeu 2019

  16 abril, 2018

  El 20 d'agost és la data límit per presentar la sol·licitud a la Convocatòria 2019 de subvencions per al cofinançament d’activitats de comunicació de TV, ràdios, mitjans online o multimèdia. Els projectes es podran presentar entre l’1 de setembre i el 15 d’octubre.

  La Direcció General de Comunicació (DG COMM) del Parlament obre la convocatòria de partenariat i subvencions per al cofinançament d’activitats de comunicació de TV, ràdios, mitjans online o multimèdia que tinguin l’objectiu de promoure i fomentar una millor comprensió de la identitat, rol i naturalesa política del Parlament Europeu, especialment en vistes a les eleccions europees del maig de 2019. La data límit per sol·licitar formar part del partenariat per accedir a la convocatòria és el 20 d’agost. 

  Aquesta fase és imprescindible i poden presentar-s’hi els mitjans que no van fer la sol·licitud d’adhesió al conveni al 2016, al 2017 o a la primera convocatòria del 2018 o aquells a qui els hi va ser rebutjada i ara compleixin amb els requisits detallats a la convocatòria. Els mitjans que ja han estat acceptats no han de presentar novament la petició, ja que l’acord és vigent fins al 2019.

  Els projectes, que podran rebre fins a un 60% de cofinançament, hauran de presentar-se d’acord amb els requeriments detallats en la convocatòria per a la presentació de projectes per a mitjans de comunicació, que estarà oberta de l’1 de setembre al 15 d’octubre. Els projectes aprovats s’hauran d’executar durant un termini màxim de 9 mesos, entre l’1 de gener i el 30 de setembre de 2019.

  Més informació aquí.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.