• Convocatòria oberta per a l'XI Premi per a la Diversitat en l’Audiovisual

  19 febrer, 2019

  La Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual convoca l'XI Premi per a la Diversitat en l'Audiovisual, amb l'objectiu de promoure una millor representació de la diversitat etnocultural en els mitjans audiovisuals de Catalunya. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 d’abril de 2019. 

  El Consell de l’Audiovisual de Catalunya, mitjançant la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual (MDA), convoca l'XI Premi per a la Diversitat en l’Audiovisual amb l’objectiu de promoure una millor representació de la diversitat etnocultural en els mitjans audiovisuals de Catalunya. El Premi es convoca en cinc categories específiques: Programa de televisió, Programa de ràdio, Producció audiovisual, Webs i Trajectòria de foment de la diversitat en l’àmbit de la comunicació audiovisual. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 d’abril de 2019, cal presentar una sol·licitud per cadascun dels materials.

  La Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual (MDA), aplega representants de diversos grups culturals, institucions, empreses, col·lectius professionals, grups de recerca, entitats de suport, universitats, mitjans de comunicació i altres persones i òrgans interessats a promoure una representació millor de la multiculturalitat i de la diversitat en els mitjans de comunicació audiovisual de Catalunya. Té per objectiu contribuir a fomentar la convivència, el respecte, el coneixement i l’intercanvi entre persones dels diferents contextos culturals.

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.