• Convocats els VII Premis Gabinets de Comunicació

  28 maig, 2015
  El termini per presentar-se finalitza el 30 de juliol. Els col·legiats/des ja podeu triar qui dels candidats/tes seleccionats es mereix el premi al Millor Portaveu dels premis Gabinets de Comunicació 2015

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya convoca els VII Premis de Gabinets de Comunicació, l'objectiu dels quals és reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector públic i privat per donar accés a una informació veraç i útil. El termini d’admissió d’originals finalitza el proper 30 de juliol.

  Els premis s'atorguen amb una periodicitat anual i tenen com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat per la Comissió de Gabinets de Comunicació del Col·legi. Aquest any es convoca un Premi al Millor Pla de Comunicació , un altre Premi a la Millor Estratègia de Comunicació Interna als quals s'hi poden presentar totes les campanyes i actuacions desenvolupades durant el 2014 i el primer trimestre del 2015.

  A més, els premis incorporen el Premi Portaveu, destinat a reconèixer la tasca comunicativa d’una persona, periodista o no, que s’hagi distingit per la seva tasca de portaveu d’una organització, empresa, o institució davant dels mitjans de comunicació i/o l’opinió pública.

  Als premis al Millor Pla de Comunicació i a la Millor Estratègia de Comunicació Interna poden optar-hi tots els col·legiats i col·legiades que treballin en un gabinet de comunicació, tant d’institucions públiques com d’entitats, empreses o associacions privades. Les candidatures es poden presentar a títol individual o col·lectiu. Una mateixa campanya o actuació no pot optar a més d’una modalitat.

  Per optar a qualsevol dels dos premis caldrà presentar una breu memòria explicativa del Pla de Comunicació, la campanya o actuació, d’un màxim de deu fulls, a la qual s’afegirà el material acreditatiu que es consideri necessari. Els originals es poden lliurar per correu electrònic a comunicacio@periodistes.org o en paper a les seus del Col·legi (seu central i demarcacions). Cal fer-hi constar de forma clara el nom i cognoms, telèfon i domicili dels autors, i la modalitat de premi a la qual s’opta. En cas d’utilitzar pseudònim, aquestes dades hauran d’anar en un sobre a part.

  Els terminis i la tramesa d’originals finalitza el 30 de juliol de 2015.

  Jurat: El jurat estarà format pels membres del Grup de Treball de Gabinets de comunicació del Col·legi, presidit pel responsable del Grup. En cas que hi hagi algun membre del Grup de Treball que tingui relació professional i/o laboral amb alguna de les candidatures presentades s’abstindrà de participar en les deliberacions.

  Pel que fa al Premi Portaveu, no caldrà presentar-s’hi. La persona guardonada serà triada a través d’un sistema de votació digital el conjunt dels col·legiats i col·legiades, a partir de cinc propostes aportades pel Grup de Treball de Gabinets de Comunicació.

  El veredicte dels premis es farà públic a finals de setembre i l’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc durant el mes d’octubre/novembre en un acte públic. Els tres premis són honorífics i consistiran en un trofeu simbòlic i un diploma per a cada una de les categories.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.