• David Ramos, aquest dijous a l'Experiència de Periodista

  8 maig, 2023

  L'Experiència de Periodista us convida aquest dijous (11 de maig, 20h) a la xerrada del fotoperiodista de Getty Images David Ramos a la Sala Zero de Tarragona. Recordeu que l'entrada és lliure i gratuïta fins exhaurir localitats i que els col·legiats i col·legiades que hi assistiu tindreu una consumició (refresc o cervesa) gratuïta.

  El finalista del Premi Pulitzer juntament amb l'equip de Getty Images David Ramos agafarà el relleu de la periodista del cor Laura Fa. Mayka Navarro, periodista especialitzada en successos i tribunals, va inaugurar la catorzena edició del cicle el 27 d'abril. El punt i final el posarà, el 18 de maig, l’streamer i periodista esportiu Gerard Romero.

  El cicle de conferències reinventa enguany el seu format. D’una banda, es trasllada a la Sala Zero de Tarragona (C. Sant Magí, 12), propiciant un ambient relaxat entre públic i convidat. En aquest sentit, s’ha dissenyat un set més intimista, que recorda més a un latenight que no pas a una conferència formal.

  D’altra banda, modifica el calendari habitual per traslladar-se als dijous a les 20 hores, en un horari afterwork que pretén ser punt de trobada de periodistes, estudiants de Periodisme i públic en general.

  L’objectiu de les xerrades és que reconeguts periodistes ens acostin la seva trajectòria i ens aportin la seva visió sobre un sector en constant transformació, com és el del periodisme i la comunicació.

  Les conferències es duen a terme a les 20.00 hores a la Sala Zero de Tarragona (C. Sant Magí, 12). L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.

  Dijous 11 de maig de 2023. 20h. Sala Zero   

  David Ramos (Barcelona, 1977). Graduat en Fotografia i Comunicació. Va iniciar-se a El Diari d'Andorra. El 2008, com a freelance, va començar a treballar per a Associated Press i, més tard, per a Getty Images, agència on treballa en l’actualitat com a cap de fotògrafs esportius.  Ha cobert conflictes internacionals, quatre olimpíades i tres mundials, entre d’altres. Ha estat guardonat amb premis com el World Press Photo. L’any 2021 va ser finalista al Pulitzer.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.