• Debat "L'Orient Mitjà: de la devastació a la reconstrucció. La pau impossible?"

  11 juny, 2018

  El cicle de debats "Àsia, el gran continent", organitzat pel Grup de Treball de Periodisme Solidari, reapareix amb la 3a sessió el pròxim dimarts 19 de juny a les 18:30h a la seu del Col·legi. 

  El Grup de Treball de Periodisme Solidari del Col·legi ens porta un nou debat sobre el procés de degradació regional que viu el continent asiàtic a conseqüència de la invasió de l'Iraq per part de la coalició encapçalada pels Estats Units. La taula rodona "L'Orient Mitjà: de la devastació a la reconstrucció. La pau impossible?" tindrà lloc el pròxim dimarts 19 de juny a les 18:30h a la seu del Col·legi de Periodistes

  El debat comptarà amb les intervencions d'Alireza Farrokhzadi, President de l'associació hispanoiraniana Ferdosí; Irene Martínez, Investigadora del Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB) i Cristina Mas, periodista d'Internacional del diari Ara. El periodista Josep Palomés, membre del Grup de Treball Solidari del Col·legi, serà l'encarregat de moderar l'acte.

  La geopolítica i els interessos de les potències fan molt difícil preveure una sortida al trencaclosques de l’Orient Mitjà. D’una banda, els Estats Units i la UE, les monarquies petrolieres i Israel. D’altra, Rússia i l’Iran. Mentrestant, la guerra civil sectària enfosqueix tota la regió i la reconstrucció difereix la seva arribada. 

  Data: Dimarts 19 de juny 

  Hora: 18:30h 

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona) 

  Grups de treball:
  Periodisme solidari

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.