• Divendres celebrem la tercera Nit de la Comunicació

  17 gener, 2022

  Este divendres a les 19.30 hores l’Hotel Corona de Tortosa acollirà la Nit de la Comunicació 2022. En esta tercera edició, a més dels vuit guardons de reconeixement a diferents trajectòries periodístiques, es lliurarà el VII Premi Terres de l’Ebre de Periodisme. Els tres finalistes al Premi són la sèrie Efemèrides d’Enric Algueró, les fotografies sobre la Covid de Santi Martorell i un reportatge sobre l’illa dels bous de Guille Barberà.

  La tercera Nit de la Comunicació recupera enguany el seu lloc en el calendari, el divendres 21 de gener, que és el més proper al dia del patró dels Periodistes Sant Francesc de Sales. Enguany esta trobada organitzada per la demarcació de les Terres de l’Ebre del CPC per a insuflar optimisme i reconèixer els professionals del periodisme i de la comunicació i per a oferir un espai de retrobament i d’intercanvi d’experiències, reconeixerà vuit trajectòries periodístiques.

  Els sis professionals que tenen o que han tingut en mitjans ebrencs la seua escola i lloc de feina que seran homenatjats divendres són Josep M. Arias, Maria Lluís, Conxita Panisello, Enric Mascarell, Carlos Pina i Joaquim Roglan. Enguany també rebran el seu reconeixement dos mitjans de comunicació que estan d’aniversari, el setmanari l’Ebre que este any passat va celebrar els seus 20 anys de recorregut i el portal Vinaròs News que n’ha complert 25 en xarxa. A part de les grans trajectòries, la nit del periodisme ebrenc reserva un espai per a donar la benvinguda als nous col·legiats del CPC, en este cas en seran quatre.

  La segona part de la Nit de la Comunicació consisteix en el lliurament del VII Premi Terres de l’Ebre de Periodisme organitzat també per la demarcació de l’Ebre del CPC i patrocinat per Repsol. Els treballs finalistes d’esta edició són una sèrie d’articles publicats al setmanari l’Ebre sota el nom genèric d’Efemèrides del periodista esportiu Enric Algueró, una sèrie fotogràfica sobre la Covid realitzada pel fotògraf Santi Martorell i publicada a l’Aguaita i el documental L’illa dels bous dirigit per Guille Barbera i produït per Films Nòmades.

  La Nit de la Comunicació 2022 tindrà lloc el pròxim divendres 21 de gener a les 19.30 hores a l’Hotel Corona de Tortosa, seguint totes les mesures sanitàries recomanades i amb un aforament limitat. 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.