• El Col·legi de Periodistes de Catalunya acull el Memorial Xavier Batalla

  13 juliol, 2017

  La degana del Col·legi, Neus Bonet, i Judith Adam, esposa de Xavier Batlalla, han signat un conveni que permetrà preservar i recordar la figura del periodista, un apassionat del periodisme internacional, gènere del qual va arribar a ser-ne un referent. 

  Neus Bonet, degana Col·legi Periodistes i Judit Adam, després de la signatura del conveni Memorial Xavier Batalla
  13 juliol, 2017
  Autor:
  Ignasi Renom

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya acull el Memorial Xavier Batalla com una activitat més dins de la seva entitat. En aquest sentit, l'acord signat compromet al Col·legi a facilitar el desenvolupament dels actes programats pel Memorial, sempre dins de la seva disponibilitat d'usos, espais i recursos, i seran gratuits pels col·legiats i col·legiades. 

  L’objectiu del Memorial Xavier Batalla és fer aquest reconeixement oferint converses sobre l’actualitat política internacional, en forma de xerrades, col·loquis o taules rodones, obertes al públic i amb la participació d’experts en els temes que es tractin en cada ocasió, inspirats en el que ell venia fent com a president del Centre Internacional de Premsa de Barcelona.

  El Memorial Xavier Batalla és una iniciativa responsabilitat de la família d’en Xavier Batalla –Judith Adam (esposa), Laura Batalla (filla) i Òscar Batalla (fill)– que compta amb el suport de periodistes que l’estimaven i admiraven.  El Memorial es va inaugurar el gener de 2015 amb la presentació del llibre pòstum de Xavier Batalla, El mundo es una idea, amb una conversa sobre l’ordre internacional entre Javier Solana -exsecretari general de l’OTAN i exalt representant del Consell per a la Política Exterior i de Seguretat Comuna-, el periodista Rafael Jorba i Laura Batalla, periodista i politòloga, a més de filla d’en Xavier Batalla. 
   

  • Foto:
   Ignasi Renom
  • Foto:
   Ignasi Renom

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.