• El Col·legi de Periodistes i la Diputació de Barcelona signen un conveni de col·laboració

  15 octubre, 2020

  L'acord permetrà oferir sessions de formació per a millorar la comunicació periodística i institucional de la Diputació de Barcelona. Es treballaran diferents eines de gestió periodística i de comunicació amb el personal de Relació amb els Mitjans, Comunicació, Web i Xarxes Socials. 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Diputació de Barcelona han signat avui un conveni per a millorar la comunicació periodística i institucional de l'organisme. El Centre de Formació i Desenvolupament del Col·legi oferirà els seus serveis de formació amb l'objectiu d'implantar les millors eines de gestió que es troben al mercat actualment i les noves tendències de comunicació periodística per a les administracions públiques. Aquest acord també ajudarà a potenciar l'ús de  les xarxes socials des del punt de vista institucional.

  El degà del Col·legi de Periodistes, Joan Maria Morros, i el President de l'Àrea de Recursos Humans, Hisenda i Serveis Interns de la Diputació de Barcelona, Carlos Ruiz, han formalitzat el conveni avui, dijous 15 d'octubre a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. L'acord preveu la contractació de vint sessions de formació en relació amb les eines de gestió periodística i de comunicació, que es desenvoluparan de manera presencial o telemàtica segons ho permeti la situació sanitària. Els cursos aniran destinats al personal designat del servei de Relació amb els Mitjans, Comunicació, Web i Xarxes Socials, i tindran un format similar al d’una píndola formativa on es podran resoldre els dubtes i preguntes dels participants a la sessió. 

  Aquesta iniciativa és una més de les que el Col·legi de Periodistes de Catalunya està impulsant, amb el degà al capdavant, per aconseguir noves vies de finançament i ajudar a revertir la situació econòmica de la institució. D'aquesta manera, a través d'oferir serveis a les administracions, s'intenta mitigar el màxim possible les pèrdues que provoca la pandèmia de la COVID-19.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.