• El Col·legi de Periodistes i l'Institut de Cultura de Barcelona signen un conveni de col·laboració

  16 juliol, 2018

  L'acord entre ambdues institucions té l'objectiu de recuperar i preservar la memòria sobre la professió periodística a Barcelona i Catalunya mitjançant l'Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona. 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) mitjançant l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona (AHCB) signen un conveni per a la realització de projectes de recerca i difusió de la professió periodística a Barcelona i Catalunya.

  Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes i Jaume Asens, president de l’ICUB acorden col·laborar en el desenvolupament de projectes conjunts que segueixin les línies de treball següents: 

  • Impulsar projectes de recerca que tinguin com a objectiu la preservació de la memòria sobre la professió periodística a Barcelona.
  • Desenvolupar actuacions conjuntes de recollida de testimonis rellevants sobre la professió periodística a Barcelona.
  • Realitzar projectes que tinguin com a objectiu la difusió de la labor i el treball de la professió periodística a Barcelona.

  En una primera fase a desenvolupar l’any 2018, els treballs se centraran en la recollida de testimonis de periodistes que van viure de primera mà el període 1966-1986 de transició cap a la democràcia en el si de l’Associació de la Premsa de Barcelona i la creació del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.