• El Col·legi de Periodistes signa un conveni amb el CCCB

  4 desembre, 2018

  Saps que ara ja pots visitar les exposicions del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona de manera gratuïta? Per gaudir d'aquest avantatge només has d'acreditar la pertinença al col·lectiu, presentant el carnet col·legial vigent o equivalent.

  Els col·legiats i precol·legiats podeu visitar gratuïtament totes les exposicions que organitza el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) gràcies a un acord entre ambdues institucions. No esperis més i gaudeix de l'avantatge amb la visita a l'exhibició Stanley Kubrick. Consulta les pròximes exposicions que s'acolliran en el següent enllaç

  El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) és un centre cultural situat al Raval de Barcelona. És un espai per a la creació, la investigació, la divulgació i el debat de la cultura contemporània, on les arts visuals, la literatura, la filosofia, el cinema, la música i les arts escèniques s'interconnecten en un programa interdisciplinari. Un dels seus objectius és vincular el món acadèmic amb la creació i la ciutadania. Per fer-ho, organitza i produeix exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos, conferències, i fomenta la creació a partir de les noves tecnologies i llenguatges, intentant generar debat, pensament i reflexió al voltant de la cultura contemporània, la ciutat i l'espai públic com també sobre els temes que vertebren l'actualitat.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.