• El Col·legi i la Unió Empresarial de l'Anoia signen un acord per impulsar la comunicació empresarial

  6 octubre, 2015

  El conveni té l'objectiu de fomentar accions bilaterals per sensibilitzar a les empreses de la importància d’una bona estratègia de comunicació i que els periodistes són els millors professionals per posa-les en pràctica.

  La patronal empresarial de l’Anoia, la UEA, i el Col·legi de Periodistes de Catalunya van signar a Igualada, el passat dimarts 6 d'octubre, un acord de col·laboració per fomentar i posar de relleu la importància de la comunicació empresarial.

  En el conveni, les dues entitats es comprometen a efectuar accions bilaterals que afavoreixin el foment d’una bona estratègia de comunicació per a les empreses, amb el desplegament d’accions adreçades tant a les empreses com als emprenedors.

  El conveni el va signar la degana del Col·legi de Periodistes, Neus Bonet, que va destacar que "aquest és una cord on guanyen les dues parts, i especialment els periodistes, com ho demostra el fet que a la borsa de treball del Col·legi, el 68% de les ofertes tenen a veure amb la comunicació corporativa". També va ser-hi present el President Demarcació Catalunya Central, Gonçal Mazcuñán, que té la intenció d'arribar a acords semb lants amb altres associacions de la demarcació, i el president de la UEA, Blai Paco, que ha posat en valor la necessitat d'integrar la comunicació en les activitats empresarials.

  Entre les accions acordades per portar a terme destaca la creació del Premi UEA a la millor estratègia de comunicació empresarial, que s’atorgarà anualment en el marc del Sopar de l’empresari, formació dirigida a les empreses sobre temes de comunicació empresarial i difusió de les activitats d’ambdues entitats, entre altres.

  Els Premis Gabinets de Comunicació, a Igualada

  En el marc de l’acte de signatura del conveni de col·laboració, el Col·legi de Periodistes de Catalunya ha anunciat que l’acte de lliurament dels Premis Gabinets de Comunicació, que anualment organitza el Col·legi de Periodistes, es celebrarà a Igualada el pròxim 30 d’octubre.

  Els Premis Gabinets de Comunicació s’atorguen amb una periodicitat anual i tenen com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi. L’objectiu d’aquests guardons és reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector privat i públic per donar accés a una informació veraç i útil. En els pròxims dies es donarà a conèixer els guanyadors.

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.