Vés al contingut
Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Correu
  • Contacte
  • Repositori Digital
  • Iniciar sessió
  • Col·legi
    • Qui som
    • Què fem
    • Uneix-te a nosaltres
    • Codi deontològic
    • Premis
  • Actualitat
  • Formació
  • Ocupació
    • Borsa de treball
  • Activitats
  • Documentació
  • Serveis
  • Capçalera
  • Report.cat
Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Col·legi
    • Qui som
    • Què fem
    • Uneix-te a nosaltres
  • Actualitat
  • Activitats
  • Formació
  • Ocupació
    • Borsa de treball
  • Documentació
  • Serveis
    • Iniciar sessió
Inici / Actualitat / El Joan Roca més íntim
  • El Joan Roca més íntim

    6 setembre, 2019

    Una quinzena llarga de periodistes conversen amb el xef d'El Celler de Can Roca en un sopar "Off the Record" organitzat per la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes

    Tweet
     
     
    Foto del grup dels assistents al sopar.
    5 setembre, 2019
    Font:
    CPC Girona

    Disset periodistes, la majoria col·legiats, van assistir al sopar"Off the Record" que la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes va organitzar amb el cuiner Joan Roca, xef del restaurant El Celler de Can Roca. En aquestes trobades, el personatge convidat parla sense censura de qualsevol tema que se li proposa, donat que els assistents prenen el compromís de no difondre de cap manera el que s'hi ha parlat. 

    En aquesta ocasió, el que està considerat un dels millors cuiners del món va entrar de ple en el joc de l'"Off the Record" i va respondre sense embuts a totes les preguntes que se li van formular, i va parlar tant de temes relacionats amb el món de l'alta gastronomia com de temes més personals, sense estar-se tampoc de detallar anècdotes curioses o divertides que li han passat al llarg de tots els anys que porta dedicant-se a la cuina. Distès i proper, com sempre, Joan Roca va allargar la trobada una bona estona més del que havia previst. 

    Joan Roca ha estat elegit dos anys consecutius (2017 i 2018) com a millor xef del món, i és, amb el seus germans, Josep i Jordi, un dels tres puntals del restaurant El Celler de Can Roca, que compta amb tres estrelles Michelin i ha estat considerat diverses vegades com el millor del món. 

    Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

    Deixa el teu comentari

    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
  • Altres notícies

    Vota el Premi Portaveu dels XI Premis Gabinets de Comunicació Pilar Casanova
    Vine i prova aquests nous cursos del Col·legi de Periodistes!
    La Demarcació present a la Vaga Mundial pel clima
    El Col·legi de Periodistes de Catalunya reclama més respecte a la nostra feina
    Aprofita el descompte especial per veure "La Plaça del Diamant"
    Periodistes reben trets de balins mentre cobrien una informació a Tarragona
    Ariadna Oltra: "Ser mare és una bufetada a cada galta"
    Visita guiada a l'exposició 'Human Bodies'
    Què han après els periodistes del judici al procés
    Practica amb aquestes noves formacions del Col·legi de Periodistes!
  • Cercador

  •  
    Dotze errors lingüístics habituals dels periodistes
    L'última polèmica d'El Vaquilla
    L’efecte Streisand que alimenta les fake news
    Newsletters i esdeveniments, l’última aposta
    Jo ara també soc periodista
  •  
    Recursos útils
    Webs
    La xarxa
    Contra el fangar
    Això és real?

Col·legi de Periodistes de Catalunya 2025

Rambla de Catalunya 10, pral. 08007 Barcelona.

Tel. 93 317 19 20       contacte@periodistes.cat

  • Avís legal
  • Política de privadesa
  • SII
  • Política de cookies