• "Eleccions presidencials als Estats Units: davant l’electorat més divers de la història"

  13 setembre, 2016

  El pròxim dimarts 4 d'octubre, a les 10:00 hores, el Col·legi de Periodistes i el Consolat General dels Estats Units a Barcelona, conviden als col·legiats/des a participar en un esmorzar amb dos consultors de comunicació i estratègia política dels EUA.

  Bettina Inclán i Eduardo Soto són d’origen hispà: ella, vinculada al Partit Republicà, i ell, al Partit Demòcrata. Durant l’esmorzar abordaran, entre d’altres qüestions, la importància del vot llatí i del vot de les dones en unes eleccions on l’electorat serà el més divers de la història dels EUA, segons el Pew Research Center.

  Tots dos compartiran esmorzar amb els periodistes col·legiats/des que ho desitgin i que prèviament s'apuntin a comunicacio@periodistes.org. Les places són limitades .

  Data: Dimarts 4 d'octubre

  Hora: 10:00h

  Lloc: Sala de Juntes Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya, 10)

  Eduardo Soto ha estat recentment reconegut pel Huffington Post com un dels 40 llatins menors de 40 anys més influents en política als Estats Units. Membre del Comitè Nacional del Partit Demòcrata i col·laborador habitual de Telemundo i Univisión, actualment és assessor a The Raben Group, una de les principals consultories de comunicació i estratègia política dels Estats Units. Originari de Puerto Rico, abans d’entrar a The Raben Group, Soto va ser assessor legal del congressista demòcrata per Califòrnia Maxine Waters, amb qui va col·laborar en el desenvolupament de legislació en matèria de reforma judicial o diversitat als mitjans de comunicació. Soto va estudiar Dret a la Universitat George Mason i Comunicació, Institucions Legals, Economia i Govern a la American University. Al seu perfil biogràfic rebel·la altres detalls curiosos de la seva trajectòria.

  Bettina Inclán ha ocupat càrrecs de pes al Comitè Nacional del Partit Republicà, al lideratge del partit, a la Cambra de Representants, a la Assemblea Nacional Hispana dels Republicans i al Comitè Nacional Republicà del Congrés. Actualment és una de les vicepresidentes de Mercury, una consultora de comunicació, relacions públiques i estratègia política, a més de continuar sent una defensora del rol de les dones hispanes en la política. Al 2010, va ser la subdirectora de Comunicació de la campanya del governador Rick Scott a Florida i al 2012 va dirigir l’àrea de Coalicions Nacionals durant la campanya presidencial de Mitt Romney. Referent a Twitter entre els hispans, és col·laboradora habitual en mitjans de comunicació sobretot pel seu profund coneixement de la comunitat llatina. Abans d’unir-se a Mercury, Inclán va ser la Directora d’Iniciatives i Coalicions estratègiques al Comitè Nacional Republicà al Congrés on va liderar el projecte GROW que tenia com a objectiu que més dones entrin en política i aconseguir que els congressistes connectin millor amb el vot femení. Nascuda a Miami, va estudiar Ciències Polítiques a la Universitat Internacional de Florida.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.