• Els serveis d'assessorament del Col·legi, disponibles també en línia

  11 octubre, 2017

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya t'ofereix la possibilitat d'assessorar-te a través de videoconferència i des de qualsevol lloc. Els col·legiats i col·legiades també podeu realitzar les vostres consultes de manera presencial, com fins ara, o també per correu electrònic o telèfon.

  Els col·legiats ja podeu consultar els serveis d'assessorament del Col·legi sense moure's de casa. L'última novetat és la consulta a través de videoconferència de qualsevol dels assessoraments que el Col·legi de Periodistes oferim de manera gratuïta i amb els millors professionals. En tots els casos, cal demanar cita prèvia a través de l’adreça de correu electrònic: assessorament@periodistes.cat

  Recordem que els serveis d'assessorament del Col·legi que teniu a la vostra disposició són: 

  Assessorament laboral

  Aquest servei es presta els dilluns alterns a la tarda amb un orientador professional que ajuda els col·legiats i col·legiades a guiar-se en les situacions d’atur o bé a redefinir la seva trajectòria professional.

  Assessorament internacional

  Aquest assessorament té l’objectiu d’orientar a tots els col·legiats/des que volen iniciar un projecte a l’estranger sobre les possibilitats, les vies i les solucions per internacionalitzar-se. Aquest servei és possible gràcies a l’acord que ha fet l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, de la qual el Col·legi de Periodistes forma part, amb la Cambra de Comerç. 

  Assessorament fiscal

  El servei d’assessoria fiscal, a càrrec de l'empresa AFISEC Serveis Empresarials, ofereix un servei personalitzat i gratuït a tots els col·legiats/des, que inclou l’atenció i orientació privada els dilluns alterns a la tarda.

  Assessorament financer

  El Col·legi ofereix, els dijous a la tarda, un servei gratuït d'assessorament financer amb un gestor de patrimonis de l'empresa QRenta. Aquest servei inclou l'atenció i orientació personalitzada sobre qüestions d'estalvi o inversió.

  Assessorament jurídic

  El servei d'assessorament jurídic, a càrrec del bufet Gay-Rosell & Solano, ofereix assessorament gratuït per a tots els col·legiats/des en qüestions de dret civil i laboral. El servei és personalitzat i s’ofereix els dimarts a la tarda.     

  Assessorament tecnològic  

  Aquest servei ofereix atenció personalitzada a tots els col·legiats/des que tinguin el projecte d'una pàgina web i vulguin informació sobre com fer un bon posicionament a Internet, quins dispositius comprar, la seguretat de les dades, etc. L’empresa IPNET Centralized Solutions s’encarrega d’aquest assessorament.

  Assessorament en entorns digitals i electrònics

  Els col·legiats i col·legiades poden realitzar consultes sobre els drets de la personalitat, la reputació digital i els delictes a Internet, el dret a l’oblit (cercadors, hemeroteques digitals ...) i els límits del dret d’informació d’Internet. A més, d'aspectes que englobin els drets de propietat intel·lectual, especialment referit als continguts digitals i a la distribució i comunicació d’obres protegides a Internet: articles, reportatges, notícies i entrevistes, fotografies i reportatges fotogràfics, enllaços a webs, agregadors de notícies i similars.

  2 Comentaris

  1. (no verificat)
   El servei no funciona. Vaig enviar correu ja fa més de dos setmanes i ningú s'ha posat en contacte amb mi
  2. Francesc Xavier Puig
   Si persisteix sense donar notícies, truca al 93 317 19 20 o envia correu en còpia a contacte@periodistes.cat Salutacions

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.