• Esmorzar amb Paula Sáenz, exguerrillera de les FARC

  24 abril, 2018

  Paula Sáenz va ingressar als catorze anys a les FARC i en va passar dotze com a combatent. És la primera exguerrillera colombiana que visita Catalunya en un acte públic i ho farà aquest divendres 27 d'abril a les 09:30h a la seu del Col·legi. Inscriu-te a comunicacio@periodistes.org. 

  Twitter: @SaenzRochi

  El Col·legi de Periodistes amb la col·laboració de l'Associació Catalana per la Pau organitza una trobada-esmorzar amb l'exguerrillera de les FARC, Paula Sáenz, aquest divendres 27 d'abril a les 09:30h a la seu del Col·legi. Sáenz està passant uns dies a Catalunya amb motiu de la presentació del documental "La flor de la lengua de vaca" que narra com una jove guerrillera afronta els seus últims dies com a membre de les FARC, mentre intenta superar un dolorós record de la seva infància. L'acte també comptarà amb la participació de Germán Reyes, director del film. Per participar-hi cal ser col·legiat i inscriure’s enviant un correu a comunicacio@periodistes.org. Les places són limitades.

  Paula Sáenz va ingressar a catorze anys a les FARC i en va passar dotze com a combatent. Va formar part de la delegació de les FARC-EP a l'Havana (Cuba), en la darrera etapa del procés de pau, vinculada a treballs de comunicació. Ara, en temps de pau, està vinculada en una cooperativa d'excombatents dedicada a la comunicació i és reportera de NC Noticias a la delegació de Bogotà, formada per cinc persones més que treballen des d’una petita oficina de la capital i bàsicament realitzen cobertures de mobilitzacions socials i d’actes de suport al procés de pau. És la primera exguerrillera colombiana que visita Catalunya en un acte públic.

  Recuperem l'article de Capçalera "Armes per càmeres" sobre com uns centenars de guerrillers de les FARC han canviat les armes per les càmeres.

  Data: Divendres 27 d'abril 

  Hora: 09:30h

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.