• Esmorzar off the record amb Pere Aragonès, vicepresident del Govern

  14 setembre, 2018

  Pere Aragonès és el cinquè polític que formarà part del cicle d’esmorzars off the record entre col·legiats i polítics. El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda participarà en aquesta iniciativa el pròxim dimecres 19 de setembre, a les 9:30h a la seu de Barcelona del Col·legi. 

  El Col·legi de Periodistes organitza una trobada-esmorzar off the record amb el vicepresident del Govern de la GeneralitatPere Aragonès, el pròxim dimecres 19 de setembre a les 9:30h a la seu de Barcelona del Col·legi. L’objectiu d’aquest cicle, conduït per la Degana Neus Bonet, és que els dirigents de la política catalana comparteixin les seves impressions sobre el periodisme amb els col·legiats/des i puguin valorar l'actualitat política. 

  Pere Aragonès i Garcia (Pineda de Mar, 1982) és llicenciat en dret per la Universitat Oberta de Catalunya i té un màster en història econòmica per la Universitat de Barcelona. És militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) des del 2000 i de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) des del 1998. Així mateix, va ser regidor a l’Ajuntament de Pineda de Mar des del 2011 fins al 2017. 

  El gener de 2016 va ser nomenat secretari d’Economia de la Generalitat amb Oriol Junqueras de vicepresident i conseller. Durant aquest temps de govern, Aragonès va treballar en aspectes com la reducció del termini de pagament a proveïdors o l’elaboració dels pressupostos de la Generalitat. Actualment, ocupa el càrrec de vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda des del 19 de maig de 2018.

  Data: Dimecres 19 de setembre

  Hora: 9:30h

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.